marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

10 filme care n-ar fi trebuit sa castige Oscarul in anul respectiv. Ce pelicule celebre au ratat marele trofeu

Mai sunt 2 saptamani pana cand vom afla cine sunt marii castigatori la Premiile Oscar. In noaptea dintre 26 si 27 februarie, toate marile staruri din lumea filmului vor fi cu sufletul la gura pentru a afla daca au castigat sau nu. Ca-ntotdeauna, cea mai mare batalie se duce la categoria cel mai bun film, unde sunt in cursa 9 pelicule. Insa, de-a lungul anilor, au iesit castigatoare filme care au starnit multe controverse.

10 filme care n-ar fi trebuit sa castige Oscarul in anul respectiv. Ce pelicule celebre au ratat marele trofeu

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO


Dupa ce sala a aplaudat intr-una la auzul nominalizarii lui Extremly Loud and Incredibly Close la cel mai bun film, presa de specialitate s-a aratat nemultumita si a dezaprobat alegerea Academiei Americane de Film.

Regizat de Stephen Daldry si cu Tom Hanks si Sandra Bullock in distributie, Extremly Loud and Incredibly Close a reusit sa impresioneze prin povestea emotionanta: Filmul este bazat pe romanul omonim scris de Jonathan Safran Foer si aduce in prim plan povestea lui Oskar (Thomas Horn), un baiat de 9 ani al carui tata, Thomas (Tom Hanks) moare in atacurile teroriste din 11 septembrie, de la World Trade Center. Baiatul pleaca intr-o aventura cautand o serie de indicii lasate de tatal sau.

 

Aflat in competitie cu The Artist , The Descendants, Hugo, The Help, Moneyball, The Tree of Life, War Horse si Midnight in Paris, sansele lui Extremly Loud and Incredibly Close de-a castiga trofeul sunt mici. Insa, istoria arata ca de-a lungul timpului, dramele menite sa stoarca lacrimi au reusit sa impresioneze si sa castige trofeul. Si nu in fiecare an a iesit castigator filmul pe care toti il considerau favorit.

Entertainment Weekly a ales 10 filme bune care au castigat Oscarul, dar care nu ar fi trebuit si a ales si filmele celebre care ar fi trebuit sa primeasca ravnitul trofeu.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies