marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fotbalistii de la Cupa Mondiala si sosiile lor de la Hollywood: ce actori celebri ar putea interpreta rolurile celor mai tari fotbalisti din lume

Pe 12 iunie debuteaza Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia. Timp de o luna, acesta va fi cel mai important eveniment, cu milioane de spectatori si telespectatori. Cu aceasta ocazie, cei de la Hollywood Reporter "s-au jucat" putin si au ales cativa fotbabilisti ce ar putea fi interpretati de staruri la fel celebre de la Hollywood. Astfel, Christian Bale ar fi alegerea ideala pentru Lionel Messi, iar Jason Statham pentru Arjen Robben.

Fotbalistii de la Cupa Mondiala si sosiile lor de la Hollywood: ce actori celebri ar putea interpreta rolurile celor mai tari fotbalisti din lume

VEZI AICI GALERIE FOTO


Revista Hollywood Reporter a recreat o echipa de fotbal de vis, insa cu actori celebri de la Hollywood, care seamana cu fotbalisti cunoscuti pe plan mondial.

 

Astfel, Lionel Messi este inlocuit de Christian Bale, Cristiano Ronaldo este inlocuit de Dave Franco, iar Jason Statham este atacant, in locul lui Arjen Robben, "The Bomber", asa cum este poreclit de colegii sai de la nationala Olandei.

 

Campionatul Mondial de Fotbal are loc in perioada 12 iunie-13 iulie, in Brazilia si este cel mai important evenimente sportiv al momentului.

 

 

Arjen Robben versus Jason Statham

 

 

 

 

Cristiano Ronaldo versus Dave Franco


Vezi aici galeria foto


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies