marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

FOTO Unul dintre cei mai sexy actori din lume plin de bube si zgarieturi pe fata

Actorul american Matthew McConaughey, considerat unul dintre cei mai atragatori actori ai momentului a oferit imagini spectaculoase.

FOTO Unul dintre cei mai sexy actori din lume plin de bube si zgarieturi pe fata

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!


Actorul de 41 de ani care si-a lansat in aceasta primavara drama Avocatul din Limuzina, si-a speriat admiratoarele cand a aparut plin de intepaturi si zgarieturi pe fata pe platourile de filmare din Los Angeles.

Totul nu era decat un machiaj bine pus la punct pentru ultimul sau thriller The Paperboy pe care il toarna in aceasta perioada in New Orleans.

Matthew McConaughey joaca alaturi de Zac Efron si Nicole Kidman si interpreteaza rolul lui reporter intors in orasul sau natal din Florida pentru a investiga o crima si pentru a dovedi ca cel acuzat de ea si condamnat la moarte, este nevinovat.Regizorul filmului este Lee Daniels –nominalizat la Oscar in 2009 cu Precious - iar lansarea va avea loc anul viitor.


Matthew s-a bucurat de un succes enorm cu Avocatul din Limuzina pe care postul TV ABC vrea sa-l transfome intr-un serial.De asemenea McConaughey s-ar putea intoarce cu o continuare pentru rolul lui Mick Haller, un avocat al apararii care obisnuieste sa isi rezolve cazurile din limuzina cu care este transportat prin oras.


Hollywood Reporter a mai dezvaluit ca Matthew, votat in 2010 actorul cu cel mai bine lucrat corp, negoziaza pentru a juca rolul unui evadat care se imprieteneste cu un pusti de 14 ani in drama Mud unde ar putea juca alaturi de Reese Witherspoon.

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies