marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cea mai infricosatoare creatura se intoarce: regizorul Neil Blomkamp, cunoscut pentru"District 9", va lansa un nou film Alien. Ce a declarat Sigourney Weaver despre o posibila intoarcere in franciza

Seria Alien, una dintre cele mai populare din istoria cinematografica, este readusa la viata cu un nou film. Studiourile 20th Century Fox au confirmat ca au data unda verde unui noi film Alien, care va fi regizat eil Blomkamp, cunoscut pentru productiile District 9 si Elysium.

Cea mai infricosatoare creatura se intoarce: regizorul Neil Blomkamp, cunoscut pentru District 9 , va lansa un nou film Alien. Ce a declarat Sigourney Weaver despre o posibila intoarcere in franciza

Regizorul Neil Blomkamp va regiza un nou film Alien, care va face parte dintr-o noua serie, diferita de cea lansata  de Ridley Scott in urma cu trei decenii.

 

Numele lui Blomkamp a mai fost vehiculat in trecut referitor la noul film "Alien", dar regizorul a sustinut ca proiectul a fost anulat. Dupa anuntul de miercuri al 20th Century Fox, cineastul sud-african a confirmat ca va regiza noua productie printr-o imagine publicata pe contul sau de pe platforma Instagram. Fotografia care prezenta un monstru din "Alien" era insotita de textul "hmm... cred ca asta este in mod oficial urmatorul meu film".
 

 

Um... So I think it's officially my next film. #alien

A photo posted by Brownsnout (@neillblomkamp) on

 

Regizorul Neil Blomkamp (Elysium, District 9, Chappie) a lucrat in secret la un concept art pentru un posibil film din seria Alien, insa proiectul nu a primit aprobare din partea producatorilor de la 20th Century Fox, care detin drepturile. Cineastul a facut publice imaginile cu concept art-ul xenomorfului dintr-un film Alien la care a lucrat, in care a inclus si personajul jucat de Sigourney Weaver. Vezi mai multe imagini  aici. 

 

De altfel, actrita a declarat ca a fost surprinsa de aceste vesti si ca o reintoarcere  ar fi interesanta: "Daca ar iesi idei interesante din toata treaba asta, cred ca ar fi ceva captivant si original, iar asta m-ar atrage. As accepta un astfel de rol" a spus actrita pentru The Guardian.

 

Conform presei straine, actiunea din noul film al seriei "Alien" va avea loc la multi ani dupa cea din "Prometheus", film lansat in 2012 , regizat tot de Ridley Scott si care revenea in universul Alien pentru a ne arata originile creaturii care a inspaimntat o generatie intreaga.

 

Atunci cand echipajul navei spatiale Nostromo raspunde la un mesaj S.O.S. provenind de pe o planeta pustie, ei descopera o noua forma de viata, care se inmulteste prin intermediul unui organism gazda uman. Si astfel incepe teroarea - o teroare care va ucide sase din membrii echipajului si va schimba pentru totdeauna viata celui de-al saptelea. Sigourney Weaver este locotenentul Ellen Ripley , care a devenit cea mai tare eroina din istoria filmului, intr-una din cele mai puternice creatii science fiction din toate timpurile. Din distributie au facut parte Sigourney Weaver, John Hurt, Tom Skeritt, Veronica Cartwright.


A primit 2 nominalizari la Oscar, castigand la categoria cele mai bune efecte speciale. Mai mult, Alien a fost inclus de Registrul National American al Filmelor ca unul dintre filmele cu "impact colosal asupra societatii din punct de vedere cultural, artistic si estetic", iar monstrul Alien a fost numit al 14-lea cel mai infricosator personaj negativ din istorie.

 

Alien este portretizat ca un extraterestru ale carui calitati nu exceleaza in inteligenta, ci in cele de vanare, fiind un pradator exceptional, care ii haituieste pe oameni penru a supravietui. Creatura din filmul lui Ridley Scott a fost creata de artistul H.R Giger, care s-a inspirat din litografia Necronom IV. Initilal, filmul trebuia sa se numeasca Star Beast, insa co-scenaristul Dan O'Bannon a decis ca este mult mai sugestiv titlul Alien.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies