marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Freida Pinto: actrita a atras toate privirile la Festivalul de Film din Dubai. Cum i-a schimbat viata Slumdog Millionaire, un film cu 8 premii Oscar

Frumoasa Freida Pinto, devenita celebra cu Slumdog Millionaire, a fost prezenta la Festivalul de Film din Dubai, unde a intors toate captele cu rochia ei rosie si mulata, demna de un astfel de eveniment.

Freida Pinto: actrita a atras toate privirile la Festivalul de Film din Dubai. Cum i-a schimbat viata Slumdog Millionaire, un film cu 8 premii Oscar

Actrita nu s-a imbracat intamplator asa ci pentru a sustine  Green Carpet Challenge, un proiect care sustine ca moda sa devina mai ecologica si sa se renunte la anumite materiale nesanatoase sau obtinute din blana de animal.

 

Freida este jurat in cadrul sectiunii de scurtmetraje la Festivalul de Film din Dubai, alaturi de Cate Blanchett.


La eveniment, actrita si-a adus aminte de filmul care a facut-o celebra la nivel mondial, Slumdog Millionaire. "Acest film mi-a schimbat viata. Industria filmului este pentru cei luptatori si cei care nu renunta. Este extrem de important sa crezi in tine. Cand toata lumea ma respingea, unul dintre cei mai mari regizori din lume a crezut in mine" a spus Freida despre colaborarea sa cu Danny Boyle, regizorul filmului Slumdog Millionaire.

Inainte de a juca in Vagabondul milionar, Freida a fost timp de 2 ani de zile model in India si a fost gazda unui show de travel, pana in 2008, cand cariera sa a explodat, odata cu lansarea filmului regizat de Danny Boyle. Ea si Dev Patel, eroul filmului, au devenit doi dintre cei mai populari actori ai momentului, filmul a castigat 8 premii Oscar, iar Freida a fost nominalizata la cea mai buna actrita in rol secundar la premiile BAFTA.


Freida Pinto si Dev Patel s-au indragosti pe platourile de filmare de la Slumdog Millionaire, iar acum locuiesc impreuna in Los Angeles.


In aceasta perioada, Freida a fost ocupata cu promovarea noului ei film, Trishna, o drama britanica, regizata de Michael Winterbottom.

 


Frumusetea actritei de 28 de ani n-a trecut neobservata, acerasta fiind inclusa in topul celor mai frumoase femei din lume, dar si in topul celor mai bine imbracate femei.

In 2011, a aparut in Immortals, un blockbuster cu Henry Cavill, regizat de Tarsem Singh, iar in 2013 va juca alaturi de o Christian Bale si Isabel Lucas in Knights of Cups, regizat de Terrence Malick.


 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies