marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai iubit serial de comedie, la un pas sa fie distrus de producatori. Ce actori ar fi putut juca in Friends in locul lui Jennifer Aniston, Matthew Perry si Courteney Cox

Timp de 10 ani, Friends a fost cel mai popular serial de televiziune, care le-a facut celebre pe Jennifer Aniston si Courteney Cox. Serialul i-a fermecat pe americani si a fost inclus in topul celor mai bune show-uri de televiziune din istorie. Insa, inainte de a-l lansa asa cum il stiu fanii, serialul a fost la un pas sa fie ingropat de unele decizii luate de producatori.

Cel mai iubit serial de comedie, la un pas sa fie distrus de producatori. Ce actori ar fi putut juca in Friends in locul lui Jennifer Aniston, Matthew Perry si Courteney Cox

GALERIE FOTO 8 lucruri inedite despre cum trebuia lansat Friends initial


Lansat in 1994, Friends, serialul despre vietile a 6 prieteni care i-a facut celebri pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry si David Schwimmer a fost numit unul dintre cele mai populare sitcom-uri all time, a avut un impact cultural urias in SUA ( a fixat multe trend-uri si obiceiuri printre telespectatori) si a primit 63 de nominalizari Emmy.

 


FOTO Cum s-au transformat actorii din Friends

 

 

Insa, serialul n-a fost gandit asa de la inceput. In cartea recent lansata, scrisa de Warren Littlefield, fostul presedinte al postului NBC, a devazaluit numeroasele discutii pe care le-a avut cu producatorii inainte de a lansa serialul. In numarul din mai al revistei Vanity Fair, este prezentat un intreg articol despre Friends, asa cum trebuia sa fie lansat in forma initiala.

 

Unul din secretele socante este acela ca Jennifer Aniston a fost la un pas sa piarda rolul lui Rachel, care i-a adus celebritatea si a pus-o pe lista celor mai iubite actrite de comedie, iar Matthew Perry, care l-a jucat pe Chandler, era la un pas sa nu mai apara deloc in serial.

 

Courteney Cox si Jennifer Aniston in Friends


 

 

Courteney Cox si Jennifer Aniston in 2011



 


Cei 6 actori au ramas pana astazi cel mai bine platite staruri TV din istorie: actorii au plecat de la un salariu de 225.000 de dolari pe episod si au ajuns in ultimul sezon la o suma de un milion de dolari pe episod. Courtney Cox este singura actrita din Friends care nu a primit nici o nominalizare la premiile Emmy pentru rolul din Friends.


 

Serialul creat de David Crane si Marta Kauffman si care a devenit un adevarat fenomen mondial cu audiente record pentru postul NBC a fost o rampa de lansare si pentru Lisa Kudrow pe care nu puteai decat sa o iubesti in rolul nebunaticei Phoebe Buffay, la fel si pentru Matthew Perry (Chandler), Matt LeBlanc (Joey) sau David Schwimmer (Ross).


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies