marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Frozen, numita de critici cea mai buna animatie Disney de la The Lion King incoace: o poveste pe care toti vor dori sa o vada de Craciun, ce recenzii spectaculoase a primit

Frozen, animatia care a fost lansata in urma cu o saptamana, este considerat cel mai bun film Disney de la The Lion King.

Frozen, numita de critici cea mai buna animatie Disney de la The Lion King incoace: o poveste pe care toti vor dori sa o vada de Craciun, ce recenzii spectaculoase a primit

articole relationate

Studiourile Pixar si Disney lanseaza in fiecare an cate o animatie care se transforma intr-un succes de box-office. In ultimii trei ani, lupta a fost castigata de cei de la Disney, iar lansarea animatiei Frozen nu face decat sa-i intareasca statutul de lider pe acest segment cinematografic.

 

Frozen este un film animat care imbina intr-un mod magic stilul nou cu cel clasic al celor de la Disney, povestea celor doua surori printese a caror relatie le este testata atunci cand parinti lor mor intr-un tragic accident.

 

Anna (Kristen Bell) si Elsa (Idina Menzel) sunt inseparabile in perioada copilariei, insa legatura lor incepe sa se dastrame odata cu trecerea timpului. In momentul in care Elsa ajunge regina si incearca sa faca tot ce este posibil pentru fericirea Annei, insa nu reuseste acest lucru si ingheata tot regatul din greseala.

 

 

 

Marcata de acest incident, Elsa se retrage in munti, iar Anna porneste in cautarea ei pentru a o convinge sa se intoarca in regat.

 

Inca de la primii fulgi de nea, Frozen se dovedeste a fi un film perfect animat, transformarea unui tinut nordic intr-un paradis inghetat fiind de-a dreptul incredibila.

"O animatie care aduce in prim plan placerea pentru zapada, cantece magnifice in stil Broadway si un complot viclean reprezinta retea de succes a unui film care va deveni un clasic Disney", au scris cei de la New York Times, in timp ce Los Angeles Times a titrat scurt si la obiect: "Frozen este fabulos".


"Animatia este incantatoare, muzica te prinde rapid, iar versurile sunt destept alese", au scris si cei de la Film.com. Si cei de la ew.com au avut numai cuvinte de lauda despre productia Disney: "Frozen este un basm feeric care arata cum se poate realiza o animatie fresh".

 

In Romania, Frozen intra in cinematografe incepand cu 27 decembrie 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies