marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Frumoasa si mortala. Scena interogarii cu Scarlett Johansson din blockbusterul The Avengers i-a lasat fara cuvinte pe fani

Nimic nu o poate opri. Scarlett Johansson isi ucide fara mila rivalii in rolul nemiloasei asasine Natasha Romanov/Black Widow in mega productia The Avengers care se va lansa in luna mai.

Frumoasa si mortala. Scena interogarii cu Scarlett Johansson din blockbusterul The Avengers i-a lasat fara cuvinte pe fani

E singura femeie din grupul celor 6 super eroi, insa ii egaleaza in scenele de lupta. Legata de scaun, Scarlett Johansson isi etaleaza tehnicile de lupta in secvente explozive intr-un clip lansat de producatorii de la Marvel si Disney. Actrita si-a castigat rolul in The Avengers dupa ce a aparut in aceeasi ipostaza in filmul Iron Man 2.

The Avengers , filmul regizat de Joss Whedon este anuntat drept unul din marile succese financiare ale anului 2012. Pelicula cu buget de 220 de milioane de dolari potrivit IMDb.com.are o distributie presarata cu vedete una si una: Robert "Iron Man" Downey Jr., Samuel L. "Nick Fury" Jackson, Chris "Captain America" Evans, Mark "The Hulk" Ruffalo, Chris "Thor" Hemsworth, Jeremy "Hawkeye" Renner si Scarlett "Black Widow" Johansson. Pelicula se va lansa in Romania pe 4 mai si este cel mai lung film creat de Marvel.

Un adevarat festival vizual 3D, The Avengers i-a extaziat pe fanii blockbusterelor cu super eroi si se anunta ca unul din filmele care va depasi in aceasta vara pragul de un miliard de dolari incasari. Desigur multi raman rezervati in privinta scenariului si prezic ca pelicula poate sa ajunga o dezamagire pentru fani daca nu dezvolta o poveste captivanta si ramane la stadiul din trailere unde promoveaza un festin de explozii, bombardamente si efecte speciale care ii are in centru pe 6 dintre cei mai tari actori de la Hollywood. 


Nick Fury (Samuel L. Jackson) de la agentia S.H.I.E.L.D. aduna o echipa de supereroi de la Thor (Chris Hemsworth) la Iron Man ( Robert Downey jr.) si Captain America ( Chris Evans) pentru a salva pamantul din fata invadarii de catre o armata diabolica condusa de zeul Loki (Tom Hiddleston).

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies