marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Frumusetile fara prejudecati se dezlantuie la Pro Cinema

Din 26 iunie, o noua serie de filme “fierbinti” vor face noptile incandescente la Pro Cinema.

Frumusetile fara prejudecati se dezlantuie la Pro Cinema

Femeile de la Enron”, “Fetele de la Starbucks”, “Fetele de la Playboy Tv”, dar si Pamela Anderson vor veni in fiecare seara, de luni pana vineri, la Pro Cinema, intr-o adevarata parada a frumusetii si extravagantei.

Vineri, 26 iunie, de la miezul noptii, “Femeile de la Enron” (“Women of Enron”) infrunta criza asa cum stiu ele mai bine, intr-un pictorial filmat pentru care cu siguranta ar merita o marire de salariu.

Atunci cand Enron, gigantul energetic din Statele Unite, a dat faliment, mai bine de patru mii de oameni si-au pierdut slujba si speranta, pana cand Playboy a ajuns in oras.

Peste 300 de femei, corporatiste, ambitioase si de neoprit, vor arata ce au ele mai bun in CV si nu numai, intr-un film care ar topi si cea mai incrancenata criza.

Luni, 29 iunie, de la ora 01:00, telespectatorii Pro Cinema vor degusta o cafea preparata chiar de ....”Fetele de la Starbucks” (“Women of Starbucks”). Cafeaua este una dintre marile placeri si vicii ale vietii, dar cand fetele de la Starbucks amesteca ingredientele pentru a crea cele mai placute senzatii, nimeni nu le poate rezista.

Cele mai sexy si cuceritoare starlete Playboy intra in scena marti, 30 iunie, de la miezul noptii. Fara prejudecati si fara pudoare, „Fetele de la Playboy Tv” („Girls of Playboy Tv”) isi vor dezvalui si cele mai intime secrete intr-o dezlantuire a frumusetii si senzualitatii.

Miercuri, 1 iulie, de la ora 00:30, telespectatorii Pro Cinema le vor cunoaste pe cele mai frumoase fete care au aparut in anul 2008 in Playboy. Pentru fiecare luna a anului o aparitie supersexy si... cel mai „fierbinte” video-calendar este gata. Cele 12 luni trec cat ai clipi cand prin fata ochilor se perinda fetele aflate in topul frumusetilor Playboy.

Pamela Anderson, regina neincoronata Playboy, cea care a avut cele mai multe aparitii pe coperta acestei reviste, nu va lipsi nici ea de la intalnirea cu telespectatorii Pro Cinema.

Joi, 2 iulie, fix la miezul noptii, diva Playboy care si-a castigat fani pe toate continentele datorita formelor ei generoase va prezenta „Cele mai bune momente” („The best of Pamela Anderson”) ale carierei sale, inainte si dupa ce a devenit o vedeta majora a Hollywood-ului.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies