marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gala frumusetilor la cea de-a 64-a editie a Premiilor Emmy: cele mai spectaculoase aparitii de pe covorul rosu

Cea de-a 64-a editie a Premiilor Emmy a fost un nou prilej pentru cele mai importante staruri din showbiz sa straluceasca pe covorul rosu. De la rochii extravagante si pana la tinute colorate, Premiile Emmy au fost o adevarata gala a aparitiilor de neuitat. Printre cele care au impresionat au fost actritele Michelle Dockery din serialul Downton Abbey si Sofia Vergara din Modern Family.

Gala frumusetilor la cea de-a 64-a editie a Premiilor Emmy: cele mai spectaculoase aparitii de pe covorul rosu

GALERIE FOTO 40 de imagini cu rochiile spectaculoase de la Premiile Emmy 2012


 

Sofia Vergara a reusit inca o data sa impresioneze cu o rochie sirena de culoare albastra, cu care a atras toate privirile. Fara indoiala, actrita de origine columbiana a fost numita cea mai stralucitoare vedeta de pe covorul rosu la editia a 64-a a premiilor Emmy, unde serialul ei, Modern Family, s-a aflat printre marii castigatori, cu 4 premii obtinute.


 

 

Desi n-a luat nici un premiu acasa, Michelle Dockery a fost invingatoare la capitolul cea mai bine imbracata vedeta. Actrita de 30 de ani,  din serialul Dowtown Abbey a impresionat pe toata lumea cu o rochie albastra din satin, o creatie Louis Vuitton.

 

 

Nicole Kidman, Heidi Klum, Christina Hendricks sau Nicole Kidman au fost si ele printre vedetele care au facut spectacol cu rochiile lor superbe, iar Claire Danes, premiata pentru cea mai buna actrita intr-un serial de drama a atras toate privirile cu o rochie galbena.

 

Cea de-a 64-a editie a Premiilor a avut loc luni dimineata, iar productia care a triumfat a fost serialul Homeland, care a primit premiul Emmy pentru cel mai bun serial de drama dupa ce in luna ianuarie a dus acasa si Globul de Aur, in defavoarea multipremiatului din ultimii ani Mad Men. In total, Homeland a luat 6 premii si a fost numit cel mai bun serial al anului.

 



GALERIE FOTO 40 de imagini cu rochiile spectaculoase de la Premiile Emmy 2012

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies