marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

GALERIE FOTO 16 momente sexy cu Jessica Alba. Actrita cu buze de vis lanseaza un nou film

Jessica Alba se poate numi o femeie implinita. La 30 de ani actrita are tot ce isi putea dori: o cariera in plina ascensiune, o familie reusita (a devenit mama pentru a doua oara saptamana trecuta) si un corp de invidiat.

GALERIE FOTO 16 momente sexy cu Jessica Alba. Actrita cu buze de vis lanseaza un nou film

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO


In acest weekend se lanseaza in SUA cel mai recent film al ei, Spy Kids: All the Time in the World 4D, in care Jessica Alba are rol principal. Robert Rodriguez  a ales sa faca al patrulea film din serie in format 4D, asa ca spectatorii vor putea mirosi diferite arome pe parcursul vizionarii.

"Cand am decis sa ma alatur acestui proiect, nu am vrut sa fac un film 3D asa cum face toata lumea acum. Trebuia sa aduc ceva in plus." a spus Rodriguez.  Inspirat de proprii sai copii care sunt pasionati de jocuri video, regizorul a incercat sa faca din acest film o experienta interactiva si distractiva pentru cei mici.

Faptul ca spectatorii vor putea simti mirosurile (unele chiar rele, de scutece, cum au zis producatorii) i-a ingrijorat pe unii dintre fani, insa regizorul i-a asigurat ca nu au de ce: "La inceput nu am vrut sa folosim arome puternice, insa copiii si-au dorit sa fie si ceva mai <<neatragator>>. Dar nu are nimeni de ce sa isi faca griji. Orice aroma o vor simti pe parcursul vizionarii este suportabila" a mai  adaugat Robert Rodriguez.

La premiera filmului Jessica Alba si-a afisat burtica de gravida intr-o rochie eleganta Dolce&Gabbana, demonstrand ca ramane la fel de sexy si insarcinata.


De altfel, actrita este considerata ca fiind una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood, clasandu-se in fiecare an in topul actritelor cu cele mai sexy buze.

De-a lungul anilor, Jessica Alba a oferit multe momente incendiare fie prin aparitiile ei in filme sau pictoriale in care isi expunea corpul perfect.

Spy Kids 4 va ajunge in Romania in aceasta toamna.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies