marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini de la Cannes 2015: vedetele care au impresionat cu tinutele lor

Intre 13 si 24 mai, Cannes devine cel mai stralucitor loc din lume pentru industria cinematografica. Pe langa sumedenia de filme intens asteptate de catre cinefili, pe covorul rosu vor fi prezente si cele mai mari staruri de film din lume de la Charlize Theron, Tom Hardy, Michael Fassbender, Joaquin Pheonix, Marion Cotillard, Salma Hayek si multi altii.

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini de la Cannes 2015: vedetele care au impresionat cu tinutele lor

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini de pe covorul rosu de la Cannes 2015


Ziua 10

 

In ultima seara de la Cannes, inainte de ceremonia de inchidere si premiere ce va avea loc duminica seara, a avut loc premiera filmului "Macbeth", cu Michael Fassbender si Marion Cotillard in rolurile principale. Noua versiune a celebrei piese scotiene scrise de William Shakespeare a fost foarte bine primita, iar cei doi actori au fost laudati pentru interpretarile lor.

 

Pe covorul rosu, Marion Cotillard a fost din nou o aparitie incredibila. Frantuzoaia a ales o rochie scurta, stralucitoare, cu aplicatii, de la casa de moda Dior si a stralucit la bratul colegului ei, irlandezul Michael Fassbender. Astfel, se incheie o saptamana si jumatate de filme bune, premiere si aparitii de neuitat pe covorul rosu, si inca o editie a celui mai prestigios fesitval de film din lume. Duminica seara, pe 24 mai, vor fi anuntati castigatorii editiei din acest an, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Cannes.

 

 

Marion Cotillard si Michael Fassbender

 

Marion Cotillard

 

 

Ziua 9

Ieri au avut loc la Cannes premierele filmelor "Love", considerat cel mai sexy film din acest an, in regia lui Gaspar Noe, si care este o poveste de dragoste explicita, in format 3D. Insa, romanii s-au putut mandri din nou la Cannes, unde a avut premiera filmului "Comoara/Treasure", noul film al lui Corneliu Porumboiu, cu Cuzin Toma in rol principal. Filmul regizorului roman se afla in categoria Un Certain Regard si a primit recenzii foarte bune, strainii fiind cuceriti de valul romanesc din ultimii ani din cinematografia noastra.


Insa, cel mai stralucitor eveniment a fost Gala amfAR‎, unde cele mai in voga vedete din lume si-au etalat tinutele impecabile. Alaturi de fotomodele si vedete din lumea filmului a fost prezenta si Madalina Ghenea, care a stat la masa langa pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton. Marion Cotillard si Michael Fassbender au fost si ei prezenti, in calitate de prezentatori la gala. Ei vor pasi si pe covorul rosu, la premiera filmului lor "Macbeth".

Marion Cotillard

 

 

Madalina Ghenea si Lewis Hamilton

 

Michelle Rodriguez

 

Sophie Marceau

 

 

 

Ziua 8

Madalina Ghenea a fost ieri atractia principala de la Cannes. Frumoasa romanca a fost prezenta ziua, pe covorul rosu si la conferinta de presa pentru noul ei film, "Youth" si a promovat ia romaneasca. In ie si o fusta neagra, actrita a reusit sa fie o prezenta greu de trecut cu vederea, iar seara a fost o diva intr-o rochie nude. La premiera au fost si veteranii Michael Caine sau Harvey Keitel, impreuna cu Rachel Weisz, starurile filmului regizat de Paolo Sorrentino.

 

Pe covorul rosu si-au facut aparitia si proaspat casatoritii Nikki Reed si Ian Somerhalder.

 

 

Madalina Ghenea

 

 

 

 

Nikki Reed si Ian Somerhalder

 

 

Ziua 7

 

 

A trecut o saptamana din Festivalul de Film de la Cannes ceea ce inseamna ca am trecut deja de prima jumatate a editiei din acest an. Cinefilii asteapta cu nerabdare filmele programate in ultimel zile, dar se delecteaza si cu productii apreciate, ca "Sicario", care a fost primit foarte bine de catre cinefili. Pe covorul rosu au impresionat Emily Blunt, intr-o rochie Stela McCartney aurie, care a costat nu mai putin de 11.000 de lire. Cate Blanchett continua seria aparitiilor elegante, cu o rochie neagra Armani, demonstrand ca este una dintre cele mai elegante femei din lume.

 

Cate Blanchett

 



Emily Blunt

 

Ziua 6


Festivalul de Film de la Cannes a ajuns la jumatate editiei, asta insemnand ca au fost prezentate deja productii intens asteptate de catre cinefili. Pe covorul rosu  continua parada rochiilor extravagante si elegante. Eva Longoria a fost diva serii, la premiera filmului "Inside Out", cea mai noua animatie a celor de la Pixar. "Inside Out" a surprins placut la Cannes, de unde cinefilii au iesit incantati si promite sa fie din nou o animatie pe gustul marelui public.

 

 

Eva Longoria

 

Andie MacDowell

 

 

 

Natalie Portman

 

 

 

 

 

Ziua 5

In a cincea zi a Festivalului de Film de la Cannes a avut loc premiera filmului "Carol", care a adus pe covorul rosu nume mari ca: Eva Longoria, Cate Blanchett, Erin O'Connor si Aishwarya Rai. Cate Blanchett a purtat o rochie aurie cu insertii albe, care a atras toate privirile.

 

 

Eva Longoria

 

Erin O'Connor

 

Aishwarya Rai

 

 

Salma Hayek

 

 

 

 

 

 

Ziua 4

In a patra zi a Festivalului de Film de la Cannes a avut loc premiera filmului "The Sea Of Trees" care a avut o distributie de zile mari: Matthew McConaughey, Ken Watanabe, Naomi Watts, Katie Aselton si Jordan Gavaris. La premiera au fost prezente multe vedete: Jane Fonda, Diane Kruger, Sienna Miller sau Robbie Williams. Dintre toate, Diane Kruger a impresionat cu o rochie argintie, cu trena, extrem de senzuala.

 

 

Diane Kruger si Matthias Schoenaerts

 

Jane Fonda

 

Li Bingbing

 

Robbie Williams si Ayda Field

 

Sienna Miller

 

Andie MacDowell

 

 

Ziua 3

In cea de-a treia zi a Festivalului de Film de la Cannes a avut loc premiera mondiala a filmului "Irrational Man", cu Emma Stone, Jamie Blackley, Joaquin Phoenix si Parker Posey, in regia lui Woody Allen. Emma Stone a atras toata atentia cu rochia ei tip sirena, argintie, care avea o trena impresionanta. Si Victoria Bonya a atras atentia cu o rochie albastra, larga, care i s-a potrivit perfect.

Emma Stone

 

Victoria Bonya


Ziua 2

In cea de-a doua zi a Festivalului de Film de la Cannes a avut loc premiera mondiala a filmului "Mad Max:Fury Road", cu Charlize Theron si Tom Hardy, in regia lui George Miller. Intr-o rochie tip sirena, galbena, din colectia Dior si cu o trena impresionanta, Charlize Theron a fost regina covorului rosu cu o aparitie greu de batut pana la finalul festivalului. La premiera a impresionat si Julianne Moore, intr-o rochie rosie de catifea, pe care putine actrite ar fi reusit sa o poarte atat de bine.

 

 

Charlize Theron

 

 

 

 

 

Julianne Moore


 

Miranda Kerr

 

 

Ziua 1:


Prima zi de la Cannes in 2015 a adus pe covorul rosu vedete ca Lupita Nyong'o, Natalie Portman, Julianne Moore, Sienna Miller sau Naomi Watts. Lupita Nyong'o a reusit sa impresioneze cu o aparitie de neuitat la ceremonia de deschidere a editiei din acest an. Intr-o rochie verde si vaporoasa, marca Gucci, actrita premiata cu Oscar pentru rolul din "12 Years a Slave"  a reusit sa ii faca pe fotografi sa nu sa mai opreasca din fotografiat.

 

Lupita Nyong'o

 

Julianne Moore

 

 

 

Natalie Portman

 

 

Jane Seymour

 

Naomi Watts

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies