marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformarea lui Chris Evans in Captain America: de la 44 de kg la super soldat

2011 e cu siguranta anul blockbusterelor cu super eroi, iar unul dintre cele mai asteptate filme este Captain America: The First Avenger. Chris Evans a dezvaluit secretele din spatele transformarii incredibile a personajului sau.

Transformarea lui Chris Evans in Captain America: de la 44 de kg la super soldat

De la 44 de kg, la super erou in cateva momente  - aceasta este pe scurt povestea transformarii timidului Steve Rogers (interpretat de Chris Evans) - un militar declarat inapt care ajunge Capitanul America in una din marile lovituri ale studiourilor Marvel din aceasta vara.

In urma unui proiect de cercetare ultrasecret se "naste" un super soldat iar tehnologia folosita pentru a reda transformarea le-a dat batai de cap producatorilor americani.


"S-au razgandit de multe ori in privinta tipului de tehnologie pe care sa o foloseasca pentru a reda aceasta transformare. La inceput au vrut sa utilizeze  o dublura cu un fizic mai redus la care sa "puna" capul meu, insa am refuzat acest lucru. Am vorbit cu Joe (Johnston, regizorul) si s-a decis ca pana la urma sa se foloseasca o tehnica de "reducere" a dimensiunilor corpului meu inainte de experimentul care declanseaza transformarea" a explicat actorul de 29 de ani pentru usaweekend.com.
 

"M-am antrenat pentru acest film cum nu am facut-o niciodata in viata mea pana acum.  Am avut un antrenor din Londra si timp de 6 luni am "lucrat" in fiecare zi timp de 2 ore in sala. Si, bineinteles, am fost obligat sa mananc de doua ori mai mult ca inainte" a mai spus Chris Evans.


Rezultatele vorbesc de la sine: imaginile cu transformarea lui Evans, de la un soldatel slabut, la super eroul care se lupta pentru idealurile americane i-au impresionat pe amatorii de filme inspirate din povestile benzilor desenate.

Chris Evans a refuzat de 3 ori rolul din filmul care are anuntat un buget de 140 de milioane de dolari : producatorii l-au  convins sa ajunga pe platourile de filmare. Pentru acest rol s-a "batut" si romanul Sebastian Stan care a primit un rol secundar pana la urma. Filmul se va lansa pe 22 iulie 2011.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies