marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

GALERIE FOTO Transformarea noului Superman, Henry Cavill, pentru rolul razboinicului din Immortals!

Visul vietii lui este sa-l joace pe Alexandru cel Mare, insa s-a ales cu 2 roluri gigantice care l-au transformat dintru semi necunoscut intr-o vedeta internationala.

GALERIE FOTO Transformarea noului Superman, Henry Cavill, pentru rolul razboinicului din Immortals!

CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!

Henry Cavill a devenit faimos peste noapte dupa ce a dat lovitura si a reusit sa fie ales pentru rolul lui Superman din mega producatia regizata de Zack Snyder care va fi lansata in 2012.


Si-a castigat fanii cu rolul din serialul The Tudors unde il joaca pe Charles Brandon. Recent a terminat filmarile pentru inca un hit - cel putin asa prezic cei de la Hoolywood - Immortals unde s-a transformat in Tezeu.


Sa puna kg in plus pentru rol nu a fost o greutate: a jucat rugby  la nivel profesionist insa o accidentare i-a pus capat  unui viitor in sport.


" Immortals este un film cu actiune exploziva si intensa. M-am pregatit din greu pentru acest rol si cred ca acest lucru imi va face si mai usoara tranzitia pentru rolul lui Superman" povesteste actorul.


"Tarsem Singh este un regizorul exceptional care s-a inspirat de la unul dintre cele mai tari filme de lupta - 300" sustine actorul britanic. Il credem - ultima poza pentru promovarea de la  Immortals parca este desprinsa din scenele din 300.


"Pentru I Immortals m-am antrenat la sala  3-4 ore zilnic timp de 6 luni inainte de a incepe filmarile. Totul a fost foarte intens. A fost foarte dificil" explica Cavill al treilea actor britanic care pune mana pe un rol de super erou la Hollywood.

"Au fost perioade in care ma simteam ca sportivii in cantonamente sau ca animalele de la zoo. Toata echipa de la filmari aveam program de mancat, de dormit, de mers la sala. Antrenamentul a implicat  tehnici de arte martiale, de manuire a sabiilor,  si multa coreografie" a mai dezvaluit actorul nascut in Jersey ( Marea Britanie).


Cavill a pierdut rolul lui Batman in fata lui Christian Bale si  pe cel din Spiderman in fata lui  Andrew Garfield. A  mai incercat si pentru rolul lui Edward Cullen din Twilight insa l-a luat Robert Pattinson.

Pe 5 mai a implinit 28 de ani  iar acum cateva zile s-a logodit cu Ellen Whitaker, o cunscuta membra a Asociatiei Jocheilor din Marea Britanie.

Immortals se va lansa in cinematografe in noiembrie 2011!
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies