marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Game of Thrones a creat isterie: ce audiente record a facut primul episod din sezonul 3 si de cate ori a fost descarcat ilegal de pe internet

Game of Thrones a fost cel mai piratat serial din 2012, iar obsesia fanilor pentru serialul inspirat de seria de carti creata de George R. Martin n-a disparut. Sezonul 3, care a debutat pe 31 martie in SUA, a reusit sa creeze un nou record: primul episod a fost descarcat de 1 milion de ori intr-o singura zi, scriu cei de la The Verge.

Game of Thrones a creat isterie: ce audiente record a facut primul episod din sezonul 3 si de cate ori a fost descarcat ilegal de pe internet

Mult asteptatul sezon 3 a debutat in SUA pe 31 martie. Cei de la The Verge scriu ca Game of Thrones ar putea primi iarasi "onoarea" de a fi numit cel mai piratat serial al anului, dupa ce primul episod din noul sezon  a fost descarcat de 1 milion de ori de pe internet si torrente.
 

Conform celor de la TorrentFreak, un singur torrent avea si 160.000 de conexiuni, iar cifrele totale arata ca a fost descarcat de 1 milion de ori. Eforturile celor de la HBO ca serialul sa nu mai fie piratat nu au dat roade, chiar daca producatorii au decis sa difuzeze si pe HBO Go episodul in acelasi timp in care era difuzat si pe cablu. Insa, autorul cartilor, George R.Martin,  este magulit de atentia fanilor si spune ca gestul lor trebuie considerat "un compliment".

 


In ciuda descarcarilor masive de pe internet, Game of Thrones a stabilit un nou record, dupa ce primul episod din sezonul 3 a strans 6.7 milioane de spectatori americani si a devenit episodul cu cea mai mare audienta din toata seria.


Fanii Game of Thrones vor avea parte de cel mai dramatic sezon al serialului. Sezonul 3 va urmari evenimentele din cartea A Storm of Swords. Ce se va intampla in noul sezon? Iuresul sabiilor cum a fost tradus in romana sezonul 3 arata ani intregi de gheturi si zapezi, dar si cum Cele sapte Regate din Westeros sunt prinse intr-un razboi civil.

 

Viitorul rege Renly Baratheon (Gethin Anthony) a fost asasinat, iar aliantele s-au schimbat. Crudul rege-adolescent Joffrey Baratheon (Jack Gleeson) a castigat o victorie importanta asigurandu-si alianta cu Casa Tyrell, iar sustinatorii sai l-au invins pe Stannis, unchiul lui, intr-o batalie epopeica, asa ca acum Joffrey are cele mai mari armate de pe taram, iar triumful lui pare asigurat.

 


Astfel rotile comploturilor si itele urzelilor menite sa acapareze tronul de fier se vor pune din nou in miscare. Unul dintre aspirantii la putere este mort, altul este cazut in dizgratie, in timp ce razboaiele continua sa se dezlantuie cu furie, iar aliantele se fac si se desfac.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies