marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Game of Thrones. Primul trailer pentru sezonul 6 a strans aproape 30 de milioane de vizualizari: ce se intampla cu Jon Snow?

Primul trailer oficial al celui de-al VI-lea sezon al serialului "Game of Thrones" a fost lansat, iar misterul mortii lui Jon Snow inca nu este elucidat.

Game of Thrones. Primul trailer pentru sezonul 6 a strans aproape 30 de milioane de vizualizari: ce se intampla cu Jon Snow?

La inceputul trailer-ului lansat marti, tanarul Lord Comandant al Rondului de Noapte apare in scena de la ne-am despartit de el in sezonul V: scaldat in sange, dupa ce fusese injunghiat de oamenii sai. "Ne-a parasit", murmura cavalerul Davos Seaworth. Soarta sa pare pecetluita.


Cel mai mare mister din sezonul 5 ramane inca neelucidat: a murit sau nu Jon Snow? Trailerul a fost publicat pe pagina oficiala de Facebook a serialului, unde, in 48 de ore de la lansare, are deja aproape 30 de milioane de vizualizari.


Dupa un minut si jumatate, trailerul ofera un trepidant rezumat al aventurilor erorilor serialului, imprastiati in cele patru colturi ale continentului imaginar Westeros. Imaginile care se succed rapid ii multumesc pe amatorii genului: sangele, sexul si intriga sunt principalele ingrediente.


In King's Landing, o regasim pe regina mama Cersei Lannister intr-o situatie dificila cu oameni inarmati porniti impotriva ei si cu impozanta sa garda de corp alaturi, Gregor Clegane, supranumit "The Mountain". "Dati ordin omului dumneavoastra sa se retraga, sau vom recurge la violenta", ameninta Lancel, varul fanatic al lui Cersei, intors impotriva reginei. "Am ales violenta", raspunde acesta.


In pofida evidentei care se impune, noul trailer a declansat un nou concert de speculatii privind soarta fiului nelegitim al lui Ned Stark, internautii intrecandu-se in ipoteze la hashtag #GameOfThrones. In una dintre scenei, fanii cred ca apare Jon Snow, viu pe cal, in imaginile care se succed pe trailer.


Zvonurile privind prezenta actorului care il interpreteaza pe Snow, Kit Harington, pe platourile de filmare au aprins imaginatia fanilor dintre care unii l-au vazut reincarnat in lup, iar altii pur si simplu reinviat. Inspirat din seria de romane "Cantec de gheata si foc / A Song of Ice and Fire", de George R. R. Martin, serialul are o actiune amplasata intr-un regat fictiv, in care abunda aventurile eroice si elementele fantastice.


Scriitorul George R. R. Martin a inceput sa lucreze la aceasta serie in 1991, primul volum fiind publicat in 1996. Planificata initial ca trilogie, seria cuprinde pana in prezent cinci romane publicate si inca doua aflate in stadiul de proiect. Romanele din aceasta serie au fost traduse in peste 20 de limbi, inclusiv in romana, si s-au vandut in peste 15 milioane de exemplare pe plan mondial. 

 
Game of Thrones Season 6: Trailer (RED BAND)

The #GoTSeason6 trailer is here. 4.24.16(WARNING: MATURE CONTENT)Music: “Wicked Game” performed by James Vincent McMorrow

Posted by Game of Thrones on Tuesday, March 8, 2016

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies