marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gangsterii adevarati nu au varsta. Prima imagine cu Al Pacino si Christopher Walken in rol de asasini profesionisti la 70 de ani in comedia Stand Up Guys

Al Pacino (71 de ani), Christopher Walken ( 69 de ani), Alan Arkin (78 de ani) si Julianna Margulies aduc o comedie cu gangsteri care se va lansa pe marile ecrane in SUA pe 11 ianuarie 2013.

Gangsterii adevarati nu au varsta. Prima imagine cu Al Pacino si Christopher Walken in rol de asasini profesionisti la 70 de ani in comedia Stand Up Guys


Cei trei actori premiati cu Oscar Christopher Walken, Alan Arkin si Al Pacino apar intr-o scena cheie in prima imagine din Stand Up Guys distribuita de Summit Entertainment. Actrita Julianna Margulies, a acceptat sa faca parte din echipa de super actori a filmului. Pelicula va avea un soundtrack semnat de Jon Bon Jovi.


Filmul, regizat de Fisher Stevens, urmareste doi asasini profesionisti care intra in bucluc atunci cand unuia dintre ei i se cere sa il anihileze pe celalalt. Val (Al Pacino) este eliberat din inchisoare dupa ce a stat prizonier  28 de ani pentru ca nu a vrut sa-l toarne pe partenerul sau. 


Cel mai bun prieten al sau Doc (Christopher Walken) vine sa-l intampine la iesire iar cei doi se reunesc cu un vechi prieten Hirsch (Alan Arkin). Acestia petrec o ultima noapte de dezmat, incing atmosfera dintr-un bordel, sparg cateva masini si evita cu maiestrie sa fie capturati de politisti. Inainte ca unul dintre ei sa fie ucis, acestia sunt fortati sa se confrunte cu alegerile mai mult sau mai putin inspirate pe care le-au facut in momentele-cheie din vietile lor si sa se impace cu faptul ca au imbatranit si nu mai sunt de folos nimanui.

 

Julianna Margulies o va portretiza in film pe Lila, fiica unuia dintre asasini, care este de profesie asistenta medicala. Comedia “Stand Up Guys” este produsa de Sidney Kimmel Entertainment si Lakeshore Entertainment. Filmul se va lansa in ianurie 2013.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies