marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gary Oldman se intoarce ca regizor dupa 13 ani: Ralph Fiennes si Benedict Cumberbatch, doriti in rolurile principale din Flying Horse

Gary Oldman pregateste un proiect inedit, Flyng Horse, care il aduce pentru a doua oara in cariera in ipostaza de regizor. Actorul britanic doreste sa ii aduca in rolurile principale pe Benedict Cumberbatch si Ralph Fiennes, scrie DigitalSpy.

Gary Oldman se intoarce ca regizor dupa 13 ani: Ralph Fiennes si Benedict Cumberbatch, doriti in rolurile principale din Flying Horse

 

 

Flyng Horse va fi un film biografic despre fotograful britanic Eadweard Muybridge, care a jucat un rol important in dezvoltarea filmului de lungmetraj. Ralph Fiennes este dorit in rolul principal si ar urma sa-l joace pe Muybridge, in timp ce Benedict Cumberbatch l-ar putea juca pe  Harry Larkyn, un critic de teatru care a avut o aventura cu sotia lui Muybridge, dar si un copil cu aceasta. Soarta acestuia a fost nefericita, dupa ce Muybridge l-a ucis.

 

Scenariul filmului ii apartine tot lui Gary Oldman, iar cei de la The Wrap scriu ca, desi Fiennes a discutat si ar fi interesat sa preia rolul, nu a fost inca facut nici un anunt oficial. Benedict Cumberbatch a mai lucrat alaturi de Gary Oldman la Tinker, Tailor, Solider, Spy, o drama de spionaj in care cei doi au jucat impreuna.

 

 

 

 

Gary Oldman si-a facut debutul in regie inca din 1997, cand a scris si regizat drama "Nil by Mouth", cu Ray Winstone in rol principal, si care s-a aflat in cursa pentru Palme d'Or la Cannes.

 

Gary Leonard Oldman s-a nascut pe 21 martie 1958, in Londra. Desi in copilarie stia sa cante la pian, acesta a renunta la muzica in favoarea unei cariere actoricesti. Fix cu 30 de ani in urma, debuta unul din cei mai mari actori britanici, care a cucerit o planeta intreaga cu talentul sau.  Remembrance (1982) a fost primul sau film, insa in perioada anilor ’80 Gary Oldman juca mai mult in piese de teatru, pentru care a fost intens apreciat.

 

 


In 1986, era numit revelatia anului dupa ce i-a impresionat pe critici in rolul lui Sid Vicious, basistul trupei Sex Pistol in filmul biografic Sid and Nancy. Criticul Roger Ebert il numea atunci cel mai talentat tanar actor britanic.

1991 a fost anul in care a dat marea lovitura la Hollywood cu rolurile apreciate din JFK (1991), unde a jucat rolul lui Harvey Lee Oswald si rolul lui Dracula in filmul regizat de Francis Ford Coppola.  Din acel moment, Oldman a devenit unul din cei mai cautati si apreciati actori. Au urmat roluri populare in True Romance (1993), Leon (1994), Air Force One (1994) si Immortal Beloved (1994), unde l-a portretizat pe Ludwig van Beethoven si The Fifth Element (1997).

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies