marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gary Sinise – Rebel cu o cauza nobila

In privinta rolurilor pe care le-a interpretat, Gary Sinise poate spune ca a incercat experiente dintre cele mai diverse. Caci a fost in “Apollo 13” (“Apollo 13”) alaturi de Tom Hanks, dar a avut si “Misiune pe Marte” (“Mission to Mars”). A fost “Mai iute ca moartea” (“The quick and the dead”), avind-o ca partenera pe frumoasa Sharon Stone si i-a tinut piept lui Mel Gibson in “Rascumpararea” (“The Ransom”).
Gary Sinise – Rebel cu o cauza nobila
Sinise cel cu “Ochi de sarpe” (“Snake Eyes”) a fost alaturi de “Forrest Gump”, iar la PRO CINEMA, in “Virusul mortal” (“The Stand”), miniserie a carei prima parte va fi difuzata joi, 2 august, la Filmul de 10, el va participa la teribila batalie dintre bine sI rau.
Telespectatorii PRO TV il pot intilni pe actorul american, devenit detectivul Mac Taylor in serialul “CSI: New York”, de luni pina joi, de la ora 23:15. O nominalizare la premiul Oscar, un Glob de Aur, un Emmy, dar sI multe alte premii dovedesc faptul ca actorul si regizorul Gary Sinise nu a lasat indiferenta lumea filmului. Tanarul rebel, care chiulea de la scoala si umbla toata ziua creanga cu chitara in mana, nu parea sa aiba un viitor promitator. Insa “locotenentul Dan” a cucerit pas cu pas Hollywoodul, iar uneori viata si filmul s-au intrepatruns. Pasiunea pentru muzica a ramas o constanta in viata lui Sinise. In sezonul al doilea al serialului “CSI: New York”, “detectivul” Sinise da un recital de chitara bass intr-un club de jazz impreuna cu muzicienii Kimo sI Carol Williams. Kimo este un bun prieten al actorului si in viata reala, facind parte din trupa sa numita “Lt. Dan Band”, dupa numele personajului interpretat de Sinise in “Forrest Gump. Este un nume care a venit cumva de la sine, caci, pe cand dadea concerte pentru sprijinirea veteranilor de razboi, toata lumea si-a manifestat bucuria de a-l vedea pe …“locotenentul Dan”.
Sinise s-a implicat intens in sprijinirea trupelor americane, donind sume importante pentru construirea unui spital pentru veterani si prin intalniri frecvente cu soldatii americani din Irak. Sinise, care cistiga in jur de 150.000 de dolari pentru fiecare episod din “CSI: New York” a fost foarte impresionat de conditiile in care traiesc si invata copiii irakieni, asa ca, odata intors in Statele Unite, a infiintat organizatia “Operation Iraqi Children”, implicata in construirea de scoli sI furnizarea de ajutoare importante pentru invatamintul din Irak. Insa departe de Sinise gindul de a face toate acestea doar pentru publicitate, care de altfel il lasa rece. Actorul chiar a declarat ca ceea ce a adus “CSI: New York” bun in viata lui sunt “siguranta unei slujbe sI a unui … flux financiar constant si mai ales posibilitatea de a petrece cit mai mult timp cu sotia – Moira Harris – sI cei trei copiii. Chiar daca din cauza lor nu-i mai mai ramine timp aproape deloc si, daca incepe o carte, o citeste in 365 de zile …

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies