marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gaylord Focker revine pe marile ecrane

Desi se zvonea inca din 2007 ca aparea o partea a treia a francizei Fockers”, producatorii celebrei comedii s-au hotarat abia acum sa confirme acest lucru.

Gaylord Focker revine pe marile ecrane

Little Fockers” va spune povestea copiilor lui Gaylor ‘Greg’ Focker, interpretat de Ben Stiller, si a sotiei lui Pam, rol jucat de Teri Polo, relateaza Reuters.

Stiller, Robert DeNiro, care a jucat rolul socrului lui Greg Focker, si Owen Wilson, interpretul lui Kevin Rawley, vor aparea din nou in film, dar nu se stie inca daca si Teri Polo va reveni in partea a treia a francizei, relateaza Reuters.

Conform spuselor unei surse, “Little Fockers” va aparea pe marile ecrane in 2011.

Prima partea a francizei, Meet the Parents” a aparut pe marile ecrane in 2000, iar partea a doua, Meet the Fockers”, in 2004. Cele doua filme au avut impreuna castiguri de peste 800,000,000 de dolari.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies