marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gemenele din "The Shining", dupa 34 de ani. Ce s-a intamplat cu fetitele care au jucat in cel mai popular film de groaza

Au trecut 34 de ani de cand gemenele Grady au impresionat pe toata lumea in productia lui Stanley Kubrick, The Shinging.

Gemenele din The Shining , dupa 34 de ani. Ce s-a intamplat cu fetitele care au jucat in cel mai popular film de groaza

 

Intr-o fotografie postata pe Twitter de fanii fimului, Lisa si Louise Burns, cele care la momentul lansarii productiei aveau 12 ani, apar acum tot impreuna, diferentele dintre cele doua fiind acum evidente.

 

"Vino si joaca-te cu noi, Danny - pentru totdeauna", este replica spusa de cele doua care a ramas in constiinta cinefililor. Dupa rolurile din The Shining, surorile Burns nu au mai revenit pe micul ecran, intr-o emisiune TV difuzata in 2009 dezvaluindu-se faptul ca cele doua au ales sa duca o viata normala. Lisa a studiat literatura, in timp ce Louise a devenit microbiologist, scriu cei de la Huffington Post.



The Shining
a fost descris de-a lungul anilor ca un film intunecat, tulburator si claustrofob. Insa nu a fost lipsit de controverse si teorii cel putin ciudate. Atat fanii cat si criticii, au incercat sa dezlege misterele si mesajele ascunse ale filmului.


Fost profesor de liceu, actual scriitor si fost alcoolic, Jack Torrance (Jack Nicholson) nu poate sa stea pe bara. Acesta isi gaseste o slujba intr-un hotel sI crede ca din acest moment viata i se va schimba pentru totdeauna. Impreuna cu sotia sa, Wendy (Shelley Duvall) si fiul sau, Danny (Danny Lloyd) pleaca la Overlook, unde urmeaza sa fie singuri toata iarna. La inceput totul pare sa fie in regula, pana cand cade prima ninsoare, iar Danny incepe sa aiba puteri paranormale si sa atraga o forta a raului in hotel. Viata lor ia o intorsatura ciudata, iar Jack innebuneste si incearca sa isi ucida familia.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies