marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gemma Arterton i-a ingenunchiat pe barbati la premiera filmului Hansel si Gretel: de ce a fost primit prost filmul de criticii americani

Fosta Bond Girl, Gemma Arterton, i-a ingenunchiat pe barbati la propriu la premiera filmului Hansel si Gretel: Vanatori de Vrajitoare. Filmul in care ii este "partenera" lui Jeremy Renner a avut ieri premiera in Los Angeles. In Romania pelicula ajunge in cinematografe pe 1 februarie. 

Gemma Arterton i-a ingenunchiat pe barbati la premiera filmului Hansel si Gretel: de ce a fost primit prost filmul de criticii americani

GALERIE VIDEO: 12 filme horror de vazut in 2013!


Actrita britanica in varsta de 27 de ani a fost o adevarata regina pe covorul rosu iar frumusetea ei l-a pus la propriu in genunchi pe actorul Peter Stormare.

Filmul Hansel si Gretel: Vanatori de Vrajitoare nu i-a ingenunchiat insa pe criticii americani. Filmul regizat de Tommy Wirkola este un spin al celebrei povesti scrisa de fratii Grimm, insa multa mai sangeroasa si deloc potrivita copiilor. Totusi Entertainment Weekly scrie ca Hansel si Gretel: Vanatori de Vrajitoare va domina in acest weekend in box officeul american cu incasari estimate la 17 milioane de dolari. Pelicula a fost insa, primita prost de catre critici.


"Filmul are cateva momente amuzante, insa este asemanator cu multe alte filme. Ai senzatia ca te uiti la un film pe care Kate Beckinsale l-ar face din nou" au scris cei de la IGN. "Este un film ieftin si fara stil care abunda in anacronisme si monstri 3D" scrie si Hollywood Reporter. "Nu stim ce cauta Jeremy Renner in acest film. Acest gen de vrajitorie i se potriveste mai bine lui Nicolas Cage (Season of the Witch, The Sorcerer’s Apprentice, Ghost Rider)" a scris Chris Knight de la National Post. "Hansel & Gretel functioneaza in cel mai bun caz ca  un film de actiune usurel, de categoria a doua, in care in special Arterton are o interpretarea bunicica de eroina dura si increzatoare", scrie www.screendaily.com.
 

 


Dupa ce au dat de gustul sangelui cand erau copii, Hansel (Jeremy Renner) si Gretel (Gemma Arterton) au crescut pentru a deveni vanatori de vrajitoare pe simbrie. Acum, fara sa stie, Hansel si Gretel sunt cei care vor fi vanati, fiind nevoiti sa dea piept cu un rau mai inspaimantator decat maleficele vrajitoare... propriul lor trecut. Actiunea 3D este plasata in timpuri medievale insa pe langa vrajitoare si creaturi supranaturale gasim si ....arme automate.
 

Hansel si Gretel: Vanatori de Vrajitoare nu pare sa se ridice la nivelul lui Snow White and the Huntsman cu Kristen Stewart. In industria filmului se poarta mai nou adaptarea povestilor pentru copii. Alte doua filme realizate dupa aceesi formula care vor bombarda cinematografele in acest an sunt Jack the Giant Slayer si Oz the Great and Powerful. Povestile clasice sunt exploatate si in serialele difuzate in strainatate, cum ar fi "Grimm" sau "Once Upon A Time".

 

 

 

Hansel si Gretel: Vanatori de Vrajitoare are toate sansele sa doboare in box office noul filmul al lui Jason Statham si Jennifer Lopez - Parker, pentru care specialistii au anuntat incasari mai slabe.

 

 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies