marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Genial sau incredibil de prost?! Postere noi pentru Men in Black III, filmul in care debuteaza Lady Gaga si Nicole Scherzinger. Vezi ce roluri au cele doua vedete

Cu Nicole Scherzinger in rol de bandita si cu o apartie scurta a lui Lady Gaga, filmul Men in Black III a avut parte de o promovarea grea in ultimele zile cand si-a lansat si o serie de noi postere. Will Smith si Josh Brolin vor continua in acest an aventurile barbatilor vanatori de extraterestri.

Genial sau incredibil de prost?! Postere noi pentru Men in Black III, filmul in care debuteaza Lady Gaga si Nicole Scherzinger. Vezi ce roluri au cele doua vedete

Al treilea film din aventurile 'Oamenilor in negru' ('Men in Black 3') va putea fi vazut in salile de cinema din luna mai. Will Smith, care este si de aceasta data eroul principal, a dezvaluit faptul ca in film vor fi si aparitii surpriza.


'Exista cateva celebritati care apar, dar nu voi spune despre cine este vorba. Trebuie sa pastram secret faptul ca Lady Gaga va aparea in film', a spus Will Smith. O declaratie ciudata a fost facuta si de regizorul Barry Sonnenfeld care a marturisit ca Men in Black 3 va fi "fie genial, fie incredibil de prost".

 

"Daca acest film se va descurca bine ceea ce cred ca va face atunci e genial, daca va fi un esec total insa, atunci a fost o idee foarte proasta sa-l facem" a povestit acesta saptamana trecuta.
 


Productia Men in Black III  va fi o continuare a variantei din 2002 si a originalului din 1997. Ultimele doua parti ale francizei au strans incasari la nivel mondial de 1 miliard de $.

In noua aventura Agentul J si Agentul K se reunesc pentru o intoarcere in timp. Actorul Josh Brolin va juca rolul variantei mai tinere a lui "K" - personajul lui Tommy Lee Jones. Will Smith se va intoarce in anii 1960 pentru a-l salva pe prietenul K si a preveni o catastrofa care ar putea distruge Pamantul.


La 14 ani distanta fata de prima parte, Men in Black III va fi lansat 3D. Desi Michael Bay s-a aratat interesat de a regiza pelicula, Barry Sonnenfeld - cel care a regizat si primele 2 parti - a fost la carma filmarilor, in timp ce Steven Spielberg s-a intors ca producator executiv.


In pelicula cu buget de 200 milioane de $ isi va face debutul ca actrita si cantareata Nicole Scherzinger, dar si Lady Gaga. Filmarile au inceput in noiembrie 2010 in New York si Los Angeles si s-au incheiat in aprilie 2011. Men in Black III se va lansa pe 25 mai 2012.
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies