marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

George Clooney, martorul unui atac cu rachete in Sudan. Imaginile terifiante pe care actorul le-a filmat

De pe covorul rosu de la Oscaruri, George Clooney a ajuns in Senatul American dupa ce a filmat in Sudan. Cunoscut pentru activismul lui politic, George Clooney si echipa lui de filmare au fost martorii unui atac armat in Sudan, acum cateva zile.

George Clooney, martorul unui atac cu rachete in Sudan. Imaginile terifiante pe care actorul le-a filmat

Actorul nominalizat la Oscar in acest an pentru rolul din The Descendants s-a intalnit cu  presedintele Barack Obama si cu secretarul de stat, Hillary Clinton si a facut marturisiri in cadrul Senatului American despre crimele de razboi comise in satele vizitate de el in Sudan, atribuind aceste atrocitati presedintelui Omar Hassan Ahmad Al-Bashir si guvernului tarii.


Actorul a facut deja sase vizite in Sudan, tinand sa sublinieze suferinta cetatenilor acestei tari si nevoia de spriijin din partea SUA.
 

Actorul s-a intors recent in SUA dintr-o calatorie de 8 zile in Sudan unde deruleaza un proiect umanitar alaturi de activistul pentru drepturile omului John Prendergast.  In Sudan, el si echipa lui de filmare au fost la un pas de cadea victime unor oameni inarmati.  Starul american a ajuns intr-un sat de la granita, in Muntii Nuba, la cateva minute dupa ce 15 bombe au devastat locatia. 

 

"Am fost martor la cum sute de oameni fugeau sa se ascunda in pesteri si am vazut un baiat de 9 ani cu mainile retezate. Asta se intampla acolo in fiecare zi"  a povestit Clooney citat de CNN.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies