marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

George Clooney a fost arestat alaturi de tatal sau. Imagini cu actorul in catuse si marturiile sale emotionante

Actorul George Clooney a fost arestat vineri in  Washington in timpul unor proteste impotriva crizei din Sudan. Actorul premiat cu Oscar a fost eliberat dupa cateva ore.

George Clooney a fost arestat alaturi de tatal sau. Imagini cu actorul in catuse si marturiile sale emotionante

articole relationate

Actorul de 50 de ani a fost arestat in timp ce conducea o serie de proteste in fata Ambasadei Sudanului in Washington scrie site-ul TMZ. Alaturi de el a fost arestat si tatal sau - Nick Clooney.


Actorul nominalizat la Oscar in acest an pentru rolul din The Descendants s-a intalnit joi cu  presedintele Barack Obama si cu secretarul de stat, Hillary Clinton si a facut marturisiri in cadrul Senatului American despre crimele de razboi comise in satele vizitate de el in Sudan, atribuind aceste atrocitati presedintelui Omar Hassan Ahmad Al-Bashir si guvernului tarii.


Actorul a facut deja sase vizite in Sudan, tinand sa sublinieze suferinta cetatenilor acestei tari si nevoia de spriijin din partea SUA.
 

Actorul s-a intors recent in SUA dintr-o calatorie de 8 zile in Sudan unde deruleaza un proiect umanitar alaturi de activistul pentru drepturile omului John Prendergast.  In Sudan, el si echipa lui de filmare au fost la un pas de cadea victime unor oameni inarmati.  Starul american a ajuns intr-un sat de la granita, in Muntii Nuba, la cateva minute dupa ce 15 bombe au devastat locatia. 

 

"Am fost martor la cum sute de oameni fugeau sa se ascunda in pesteri si am vazut un baiat de 9 ani cu mainile retezate. Asta se intampla acolo in fiecare zi"  a povestit Clooney citat de CNN.

Sursa foto: Getty/ Splash

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies