marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"George Clooney NU este GAY!" 10 lucruri pe care nu le stiai despre el.

Cel mai bun prieten al lui George Clooney, designerul Manuele Malenotti  ii ia apararea actorului de 50 de ani dupa despartirea de fotomodelul Elisabeta Canalis. "Il cunosc pe George de 10 ani si stiu ca nu este gay. Cand vine vorba de relatii si iubire insa, a spus ca nu se va casatori si nici nu va avea niciodata copii si se tine de cuvant" a declarat acesta citat de Daily Mail.

George Clooney NU este GAY! 10 lucruri pe care nu le stiai despre el.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 lucruri pe care nu le stiai despre George Clooney


1.  Nu arata intotdeauna bine.

La scoala i se spunea Frankenstein pentru ca la 15 ani a suferit de paralizia Bell numita si paralizia faciala periferica acuta, este o afectiune care provoaca slabiciunea sau paralizia muschilor de pe o jumatate a fetei. Si-a revenit dupa 2 ani."A fost o perioada cruda pentru mine" a marturist actorul.

2. Nu a vrut sa ajunga in showbiz

A vrut sa devina jucator de baseball, insa a fost refuzat dupa ce a fost in probe la o echipa din Cincinnati in 1977.

3. A ajuns la un nivel al carierei in care banii nu reprezinta totul.

Clooney a refuzat multe roluri care ar fi putut deveni extrem de profitabile. 'Fara exagerare, la "Good Night, and Good Luck" cei care ne aduceau mancarea la filmari au castigat mai mult decat am luat eu ca actor, regizor si scenarist al filmului" a spus el pentru Rolling Stone in 2005.

4.  Femeile din viata lui George  Clooney

George Clooney s-a casatorit in 1989 cu Talia Balsam, de care a divortat in 1993. De atunci, Clooney a spus in mai multe ocazii ca nu se va mai casatori niciodata. S-a iubit cu Kelly Preston , Renee Zellweger, Krista Allen, Sarah Larson si ultima pe lista Elisabetta Canalis cu care a avut o relatie din 2009.
 


5. Iubeste sa faca glume

Este bun prieten cu Brad Pitt de care adora sa faca misto. In timpul filmarilor pentru Ocean's Twelve  i-a lipit pe masina lui Brad Pitt o foaie pe care a scris "Penis mic la bord". Acesta a condus minute bune prin Los Angeles spre amuzamentul trecatorilor.

6. Nu isi doreste copii.

Michelle Pfeiffer si Nicole Kidman au pariat fiecare 10,000 de dolari ca George va fi tata pana in 2001 cand implinea 40 de ani. Nu au avut noroc si i-au trimis cate un cec. Clooney le-a returnat banii si le-a provocat la un alt pariu spunand ca nu avea avea copii nici la 50 de ani. Daca cele 2 actrite ar fi acceptat provocarea, Clooney care a implinit pe 6 mai 2011 50 de ani ar fi castigat din nou.


7. Fiul unui jurnalist, George Clooney este un partizan foarte activ al Primului Amendament si, totodata, un activist dedicat cauzelor umanitare.

Actorul a fost premiat in 2010, la New York, pentru toate actiunile filantropice organizate de-a lungul anilor.Printre acestea: teledonul organizat pentru victimele cutremurului din Haiti sau recenta campanie de informare a oamenilor despre genocidul din regiunea Darfur.

8. Nu vrea sa intre in politica

Actorul a marturisit despre sine: “Nu am dus o viata suficient de corecta pentru a intra in politica. M-am culcat cu prea multe femei si am luat prea multe droguri, acesta este adevarul"

9. A dormit in dulap

In 1982, cand s-a mutat la Los Angeles pentru ca nu avea bani a dormit timp de un an in dulapul unui prieten timp in care isi cauta roluri.



 

10. Primul sau film nu a fost vazut niciodata de fani

Ironic, primul sau film facut impreuna cu Charlie Sheen nu a fost lansat niciodata la cinema, insa a atras atentia producatorilor cu rolul de atunci.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies