marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

George Clooney si Julianna Margulies: faimosul cuplu din Spitalul de Urgenta s-a reunit dupa 19 ani la Globurile de Aur

El - nominalizat in calitate de producator al filmului Argo, ea -  nominalizata pentru rolul din serialul The Good Wife. George Clooney (51 de ani)  si Julianna Margulies ( 46 de ani) i-au emotionat pe fani refacand pe covorul rosu de duminica noapte cuplul din celebrul serial al anilor '90 -  Spitalul de Urgenta.

George Clooney si Julianna Margulies: faimosul cuplu din Spitalul de Urgenta s-a reunit dupa 19 ani la Globurile de Aur

Doug Ross si Carol Hathaway, cele doua personaje interpretate de George Clooney si Julianna Margulies in ER au ramas de neuitat pentru fani si la 19 ani de la debutul serialului.

 

Cele doua staruri s-au intalnit pe covorul rosu de la Beverly Hilton Hotel unde s-au imbratisat si sarutat inainte de Gala Globurilor de Aur.

 

Momentul a fost cu noroc pentru George Clooney - producatorul filmului Argo - premiat cu Globul de Aur pentru cel mai bun film de drama, insa Julianna Margulies (The Good Wife) a pierdut premiul pentru cea mai buna actrita principala in serial de drama in fata lui Claire Danes.
 

 

Creat de producatorul Michael Crichton E.R. a castigat 23 de premii Emmy si timp de 8 ani a dominat audientele in SUA.Declinul serialului in topul preferintelor americanilor s-a produs dupa 2000 cand George Clooney care timp de patru ani l-a interpretat pe medicul Doug Ross a renuntat la acest proiect.

Fara indoiala cel mai mare star lansat de serialul E.R, George Clooney a “explodat” in finalul celor 4 sezoane petrecute in rolul de doctor. A devenit cel mai sexy barbat din lume, s-a apucat de scris si de regie si a luat si un Oscar.

Julianna Margulies a luat 6 premii Emmy in rolul asistentei Carol Hathaway, populara pentru relatia cu George Clooney pe ecran. A parasit show-ul dupa 6 sezoane.

 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies