marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

George Lucas s-a logodit la 68 de ani cu sefa de la DreamWorks Animation, Mellody Hobson

George Lucas, creatorul in varsta de 68 de ani al francizei "Star Wars", s-a logodit si urmeaza sa se casatoreasca cu iubita sa Mellody Hobson, au anuntat joi reprezentantii companiei cinematografice Lucasfilm Ltd.

George Lucas s-a logodit la 68 de ani cu sefa de la DreamWorks Animation, Mellody Hobson

George Lucas si Mellody Hobson, directoarea firmei de investitii Ariel Investments LLC, au o relatie care a inceput in urma cu peste sase ani.


Deocamdata nu sunt cunoscute data si locul unde va avea loc nunta.Aceasta va fi prima casnicie pentru Hobson si cea de-a doua pentru Lucas, care a fost casatorit intre anii 1969 si 1983 cu editorul de film Marcia Lucas. George si Marcia Lucas au adoptat o fetita, Amanda, inainte de a divorta in 1983. Ulterior, George Lucas a adoptat singur alti doi copii.


Mellody Hobson, in varsta de 43 de ani, face parte din consiliile de administratie ale studioului hollywoodian DreamWorks Animation, companiei de produse cosmetice Estee Lauder, lantului de magazine Starbucks si companiei online Groupon Inc.


George Lucas, care a devenit celebru regizand in 1971 filmul stiintifico-fantastic "THX 1138", a lansat in 1977 primul film din seria "Star Wars", pe care a dezvoltat-o apoi intr-una dintre cele mai profitabile francize cinematografice din toate timpurile. Cineastul american a vandut studiourile care ii poarta numele - Lucasfilm - si franciza "Star Wars" grupului Walt Disney, in noiembrie 2012, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies