marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"George Martin este pe cale sa-mi omoare personajul pentru ca am mentionat asta". Ce marturisire a facut Peter Dinklage, starul din Game of Thrones

Peter Dinklage, invitat in cadrul emisiunii The Late Show a lui David Letterman, a facut recent o marturisire incredibila, marturisind ca nu a citit niciodata "Game of Thrones" sau oricare dintre cartile "A Song of Ice and Fire" pe care HBO si-a bazat actiunea serialului de succes. 

George Martin este pe cale sa-mi omoare personajul pentru ca am mentionat asta . Ce marturisire a facut Peter Dinklage, starul din Game of Thrones

Actorul care interpreteaza rolul lui Tyron Lannister, a declarat: "George Martin este pe cale sa-mi omoare personajul pentru ca am mentionat asta. Am inceput sa citesc si am fost confuz", a recunoscut acesta.

 

Peter Dinklage este un actor american care face istorie la Hollywood, chiar daca multi nu i-au dat nicio sansa la inceputul carierei din cauza afectiunii de care sufera: nanism. Chiar si asa insa, a jucat intr-unele dintre cele mai mari proiecte cinematografice, iar acum face parte din cel mai popular serial fantasy al momentului: Game of Thrones, care i-a ridicat si mai mult popularitatea.



 

Fanii serialului s-au obisnuit deja sa il vada jucand rolul lordului Tyrion Lannister, dar nu la fel de multi detin informatii despre viata lui din spatele camerelor de luat vederi.

 

Peter are 43 de ani si este casatorit cu Erica Schmidt, regizor de teatru, care i-a daruit si o fetita in anul 2011. Surprinzator pentru unii, cu toate ca masoara doar 1,35 m, actorul are o sotie cu inaltime normala care il sprijina in cariera lui cinematografica, dar si in ceea ce priveste activitatile lui extra-hollywoodiene.



 

"Cand eram mai mic inaltimea mea imi provoca o multime de neplaceri. Ca adolescent am fost mereu furios si acru si mi-am ridicat ziduri pentru a ma apara de cei din jurul meu. Pe masura ce am crescut insa am inteles ca e mult mai bine sa tratezi totul cu umor, sa intelegi ca problema nu este a ta, ci a celor care te inconjoara", a explicat el despre experienta de a te naste cu o astfel de afectiune.

 

Actorul a reusit deci sa isi depaseasca problemele si se declara un barbat implinit, cu o cariera la care multi viseaza si o familie frumoasa. In vara lui 2014, Peter va putea fi vazut in blockbusterul X-men: Days of Future Past, unde interpreteaza un rol negativ si continua filmarile la Game of Thrones.



 

Game of Thrones a devenit un fenomen mondial, care a schimbat regulile in televiziune si a atras sute de milioane de fani din lumea intreaga. Cei de la Vanity Fair l-au numit "cel mai mare, indraznet si sangeros serial din istoria televiziunii". Bazat pe romanele lui George R.R. Martin, serialul se bucura de o popularitate incredibila si la al patrulea sezon. Audientele au crescut de la un sezon la altul, iar ultimul episod din seria 3 a avut 5.4 milioane de spectatori. Insa, multi l-au vazut si pe editiile de pe DVD sau de pe internet, fiind cel mai piratat serial online din istorie.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies