marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gerard Butler refuza sa joace in continuarea filmului 300. De ce nu a vrut actorul sa se intoarca in rolul lui Leonidas

Actorul de 42 de ani a refuzat participarea la filmarile noului 300: Battle of Artemisia, un sequel al blockbusterului din 2006.

Gerard Butler refuza sa joace in continuarea filmului 300. De ce nu a vrut actorul sa se intoarca in rolul lui Leonidas


"Au inceput filmarile pentru 300: Battle of Artemisia. Le doresc toate cele bune. Nu m-am inteles insa cu ei. Nu este ceea ce vreau sa fac acum. Nu sunt implicat in acest film" a declarat actorul pentru MTV News.


Butler lanseaza pe finalul acestui an doua filme noi:  drama "Chasing Mavericks" in care joaca rolul unui surfer legendar si comedia "Playing for Keeps" unde joaca alaturi de o distributie plina de vedete printre care: Jessica Biel,  Dennis Quaid, Uma Thurman, Catherine Zeta-Jones. 

Inspirat de benzile desenate ale lui Frank Miller, 300: Battle of Artemisia va fi regizat de Noam Murro si se va lansa in 2013. In 300: Battle of Artemisia Eva Green o va interpreta pe Artemisia, o zeita razboinica si violenta care il convinge pe Xerxes sa-si contruiasca o super armata. Dupa moartea tatalui sau Darius in urma bataliei de la Marathon, Xerxes cauta sa se transforme intr-un zeu si ajunge sa se confrunte in batalia de la Artemisium cu Themistocles.


Rolul lui Xerxes va fi reluat de Rodrigo Santoro, care a devenit cunoscut in urma cu 6 ani cand pelicula cu Gerard Butler, Lena Headey, Michael Fassbender si David Wenham in distributie facea incasari de peste 456 milioane de $. Actorul Jack O'Connell l-a inlocuit pe Jamie Blackley pentru rolul lui Calisto, in timp ce Sullivan Stapleton ii va da viata lui Themistocles.

300: Battle of Artemisia se va lansa in SUA pe 2 august 2013.

 

300  (2006)
Regie: Zack Snyder
Distributie: Gerard Butler, Lena Headey, David Wenham
Buget: 65 de milioane de $
Incasari: 456 milioane de $



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies