marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gerard Butler salveaza Casa Alba de teroristi. Starul din 300 lucreaza la 6 filme in acest an

Gerard Butler, starul din 300 va juca in filmul de actiune "Olympus Has Fallen" care va fi produs de Millennium Films.

Gerard Butler salveaza Casa Alba de teroristi. Starul din 300 lucreaza la 6 filme in acest an

Actorul de 42 de ani a reusit in 3 saptamani sa puna mana pe doua roluri tari, dupa ce presa a dezvaluit in urma cu o luna ca actorul a fost internat intr-o clinica de dezintoxicare pentru a scapa de dependenta de medicamente.

In Olympus Has Fallen, Butler va juca rolul unui fost agent care se vede fortat sa revina in actiune atunci cand teroristii ameninta Casa Alba. Filmul este scris de Creighton Rothenberger si Katrin Benedikt si nu are inca un regizor.

Acum doua saptamani, Gerard Butler l-a inlocuit pe Eric Bana in distributia filmului Brilliant. Gerard Butler va juca rolul principal in povestea unui infractor de reputatie indoielnica, ce se alatura unui grup de hoti profesionisti pentru a fura un diamant.

Filmul trebuie sa aiba un subiect ascuns, pe care producatorii nu intentioneaza sa-l dezvaluie momentan, dar succesul va depinde si de actorii din prim-plan, alaturi de care va juca Butler.


Actorul din 300 are cateva productii in plan deja. A terminat filmarile la pelicula despre surferi, Of Men and Mavericks si la comedia Playing the Filed, iar acum va incepe lucrul la Hunter Killer, al lui Antoine Fuqua si la pelicula Thunder Run despre mercenari, bazata pe fapte reale, a lui Ridley Scott.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies