marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gestul emotionant al lui Hellboy: Ron Perlman a imbracat costumul super eroului dupa 4 ani pentu a-i face o surpriza unui baiat bolnav de leucemie

Ron Perlman, cunoscutul actor care i-a dat viata super eroului Hellboy pe marile ecrane, a decis sa imbrace inca o data costumul, de aceasta data pentru un gest caritabil. Actorul i-a implinit dorinta unui baietel bolnav de leucemie, al carui erou preferat este Hellboy.

Gestul emotionant al lui Hellboy: Ron Perlman a imbracat costumul super eroului dupa 4 ani pentu a-i face o surpriza unui baiat bolnav de leucemie

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO


Actorul de 62 de ani s-a machiat, si-a pus costumul lui Hellboy si s-a dus in vizita la Zachary, un baietel de 6 luni diagnosticat cu leucemie.  Eroul celor doua filme create de regizorul Guillermo del Toro, Hellboy (2005) si Hellboy 2 (2008) s-a aratat bucuros de idee, mai ales ca micutul este un fan inrait al super eroului bazat pe seria de benzi desenate Dark Comics.

 

Ron Perlman a acceptat sa stea 4 ore la machiaj, cat dureaza sa intre in pielea lui Hellboy, iar Zach a avut ocazia sa fie si el machiat, devenind un Hellboy in miniatura. Intalnirea a fost facuta cu ajutorul companiei Spectral Motion, care s-a ocupat de machiaj si de costume la ambele filme Hellboy, scrie Hollywood Reporter.

 

 

Hellboy lansat in 2005, a fost, dupa spusele regizorului del Toro, proiectul sau de suflet, pe care l-a planuit ani de zile, si si-a dorit intotdeauna ca Ron Perlman sa fie actorul care-l va interpreta pe erou. Astfelf, del Toro a reusit sa ii convinga pe cei de la Sony (Revolution) sa produca filmul, desi ei si-l doreau pe Vin Diesel in rol principal. Bugetul alocat a fost de 66 de milioane de dolari. Desi incasarile n-au fost stralucite, doar 99 de milioane de dolari la nivel global, filmul a devenit cult in randul fanilor de benzi desenate.

 

Revista Empire a numit Hellboy in primele cele mai bune 20 de filme inspirate de benzi desenate.

 

In urma cu 60 de ani, in ultimele zile ale celui de-al Doilea Razboi Mondial care a zguduit omenirea, nazistii fac o ultima sfortare pentru a castiga lupta si pentru asta nu ezita sa foloseasca magia neagra. Soldatii Fortelor Aliate reusesc sa opreasca la timp ceremonia, insa un demon – Hellboy, menit sa dezlantuie fortele raului pe Pamint fusese deja conjurat.

 

Hellboy este salvat, iar profesorul Broom, fondatorul unei organizatii de cercetare a fenomenelor paranormale, il creste ca pe propriul fiu, ajutindu-l sa-si dezvolte puterile iesite din comun. Desi Hellboy provine dintr-o lume intunecata, el va ajunge sa lupte impotriva fortelor malefice care ameninta omenirea.

 


Sursa foto: Facebook


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies