marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gestul pe care l-a facut Angelina Jolie, la cateva zile dupa divort. "Brad Pitt este un om devastat, e complet zdruncinat"

La cateva zile dupa anuntul divortului dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, actrita a facut inca un gest prin care demonstreaza ca nu vrea sa mai aiba nimic de a face cu fostul ei sot.
Gestul pe care l-a facut Angelina Jolie, la cateva zile dupa divort. Brad Pitt este un om devastat, e complet zdruncinat

Surse apropiate actritei au declarat pentru presa straina ca Angelina Jolie i-a blocat numarul de telefon al lui Brad Pitt ca sa rupa orice fel de contact cu el, dupa ce a intentat divort, saptamana trecuta, conform US Weekly.

De altfel, surse apropiate celor doi au declarat ca "Brad Pitt este devastat de acest divort, plange tot timpul de cand Angelina a luat decizia radicala. A fost surprins, pe neasteptate, el nu avea idee ca ea va face asa ceva. A depus actele de divort cu cateva minute inainte de inchiderea programului, Brad nu avea avocat. Angelina Jolie l-a mai amenintat cu divortul si in alte ocazii, dar nu a crezut ca este atat de serioasa. Este complet devastat, fizic si psihic. Este suparat, dar acum se concentreaza pe copii si vrea sa fie sigur ca nimeni nu va suferi inutil" a spus aceasta.

Actorul de 52 de ani ar fi dezamagit ca divortul lor a ajuns in presa si de modul in care acesta este expus in media, conform aceleiasi surse. "El voia sa ii protejeze pe micuti de scandal, nu voia sa faca public", conform Daily Mail.

Actorul este socat de acuzatiile grave care i s-au adus, de comportament agresiv fata de copii. "Stie ca sunt acuzatii grave si vrea sa demonstreze ca nu sunt adevarate".

Presa straina ca Angelina Jolie este consolata de bunul ei prieteni amic, Johnny Depp, care a trecut la randul lui, printr-un divort foarte mediatizat.

Sursa: Stirile PROTV


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies