marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gestul socant al lui Borat - Sacha Baron Cohen. Actorul a fost dat afara de pe covorul rosu de la Oscar

Sacha Baron Cohen a facut-o din nou! Actorul britanic s-a dat din nou in spectacol la Gala Premiilor Oscar, de aceasta data a incercat sa-si promoveze noul sau film The Dictator cu un gest care i-a lasat pe multi cu gura cascata.

Gestul socant al lui Borat - Sacha Baron Cohen. Actorul a fost dat afara de pe covorul rosu de la Oscar

Sacha Baron Cohen si-a facut aparitia la cea de-a 84-e editie a Oscarurilor in costumul pe care il poarta personajul sau in "The Dictator", tinand in mana o urna de cenusa despre care a spus ca este cea a fostului lider nord-coreean Kim Jong Il.


Actorul a varsat-o pe hainele lui Ryan Seacrest unul dintre jurnalistii de pe covorul rosu care nu a gustat deloc gluma. Actorul a fost indepartat repede de la locul "glumei". Gestul sau a devenit insa cel mai discutat moment pe Twitter din debutul Oscarurilor.

Sacha Baron Cohen  a fost avertizat de organizatori ca nu va fi lasat sa participe la Oscar daca va veni imbracat ca personajul sau din comedia unde apare alaturi de Megan Fox - The Dictator.  Insa controversatul actor a reusit  sa atraga toata atentia imbracat ca un veritabil dictator, in costum militar, cu barba ca a lui Fidel Castro si cu ochelari de soare.

 


Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies