marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ghost: una dintre cele mai indragite povesti de dragoste este transformata in serial TV

Filmul lui Patrick Swayze a castigat doua Oscar-uri in 1990 si a fost nominalizat pentru inca 3, iar acum Paramount i-a ales pe Akiva Goldsman si Jeff Pinkner sa scrie scenariul pentru varianta cinematografica.

Ghost: una dintre cele mai indragite povesti de dragoste este transformata in serial TV


Goldsman a castigat un Oscar pentru „A Beautiful Mind” si isi va face in curand debutul regizoral cu productia „Winter’s Tale”. A lucrat impreuna cu Pinkner la serialul Fringe a celor de la Fox.


Presedintele Paramount Amy Powell a declarat: „Suntem incantati sa colaboram cu talentatii Akiva si Jeff. Desi sunt implicati deja si in alte proiecte, compania se gandeste la pregatirea altora in viitorul apropiat, iar „Ghost” este una dintre ele.


Filmul "Ghost" (1990), in care Patrick Swayze joaca rolul unei fantome care incearca sa isi razbune moartea si sa o protejeze pe logodnica sa, interpretata de Demi Moore, a obtinut incasari de 505,7 milioane de dolari pe plan mondial.


Pelicula a fost recompensata cu doua premii Oscar - castigate de actrita Whoopi Goldberg, pentru rol secundar, si de scenaristul Bruce Joel Rubin - si a fost adaptata ulterior intr-un musical pus in scena pe Broadway.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies