marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Julia Roberts, Alec Baldwin si Matt Bomer intr-o drama cutremuratoare despre cum s-a raspandit SIDA in anii '80

Doua mari staruri Alec Baldwin si Julia Roberts au semnat contracte pentru a juca in adaptarea pentru marele ecran a piesei de teatru premiata cu un Tony - “The Normal Heart”.

Julia Roberts, Alec Baldwin si Matt Bomer intr-o drama cutremuratoare despre cum s-a raspandit SIDA in anii 80

Pelicula care va aduce pe ecrane perioada anilor '80 in care virusul HIV lua amploare in SUA va fi regizata de Ryan Murphy creatorul serialelor de televiziune “Glee” si “Nip/Tuck” si al filmelor “Eat Pray Love” si “Running with Scissors".


Drama “The Normal Heart” va urmari amploarea pe care a luat-o  virusul HIV in orasul New York intre anii 1981 – 1984, cand activistul si scriitorul homosexual Ned Weeks (Mark Ruffalo) a decis sa lupte impotriva flagelului denumit la acel moment “cancerul homosexualilor”.


Acesta a infiintat grupul Gay Men’s Health Crisis, vorbind deschis in public despre acest subiect tabu si tragand un semnal de alarma cu privire la pericolul pe care il reprezinta acesta maladie fatala.


Starul din serialul "White Collar", Matt Bomer si vedeta din "The Big Bang Theory" Jim Parsons vor avea si ei roluri in pelicula. Julia Roberts va interpreta rolul lui Emma Brookner, o doctorita in scaun cu rotile care e singurul medic din New York ce ia in serios boala, in timp ce Alec Baldwin va juca partitura unui avocat, fratele lui Ned Weeks (Mark Ruffalo) care nu se impaca prea usor cu faptul ca acesta este gay.

Personajul jucat de Matt Bomer va fi Felix Turner - un creator de moda gay care ajunge iubitul lui Ned Weeks si se trezeste infectat cu HIV. Filmul este produs de compania lui Brad Pitt - Plan B.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies