marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Globurile de Aur 2016. Cele mai frumoase imagini de pe covorul rosu: cine sunt vedetele despre care toate lumea vorbeste

Duminica noapte, pe 10 ianuarie, are loc cea de-a 73-a editie a Globurilor de Aur.  Ca intotdeauna, unul dintre cele mai importante evenimente din industrie reuneste pe covorul rosu si cele mai mari nume din entertainment. 

Globurile de Aur 2016. Cele mai frumoase imagini de pe covorul rosu: cine sunt vedetele despre care toate lumea vorbeste

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini de pe covorul rosu de la Globurile de Aur 2016

 

Si de aceasta data, Gala Globurilor de Aur aduce un regal al tinutelor extravagante. Printre primele vedete care au ajuns pe covorul rosu la Beverly Hilton se numara Eva Longoria si Jaimie Alexander.

 

Longoria  a furat atentia intr-o rochia alba, cu un imprimeu maxi in partea de jos, in timp ce Jaimie Alexander a ales o rochie cu nuante inchise de verde, cu un decolteu adanc.

La gala au fost prezenti si Jason Statham si iubita sa, Rosie Huntington-Whiteley. Intr-o rochie aurier, ce i-a pus in valoare silueta de model si un decolteu adanc, iubita actorului a reusit sa fure toata atentia fotografilor.

 

 

Eva Longoria

 

 

 

 

Rosie Huntington-Whiteley si Jason Statham

 

Jaimie Alexander si Peter Facinelli

 



Modifică setările cookies