marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Globurile de Aur aduc 15 nominalizari pentru filmele MediaPro Distribution

Liderul distributiei cinematografice pe piata din Romania, MediaPro Distribution este onorat sa anunte ca patru dintre filmele aflate in portofoliul sau au reusit performanta de a obtine nu mai putin de 15 nominalizari la viitoarea editie a Premiilor Globurile de Aur.

Globurile de Aur aduc 15 nominalizari pentru filmele MediaPro Distribution

 

 

Daca lungmetrajele 12 ani de sclavie, Gravity 3D: Misiune in spatiu si Rush: Rivalitate si adrenalina sunt in cursa pentru premiul de ,,Cel mai bun film”, Lupul de pe Wall Street, in regia legendarului Martin Scorsese, este nominalizat la categoria ,,Cel mai bun film de comedie sau musical” si il plaseaza pe Leonardo Di Caprio ca favorit al premiului pentru ,,Cel mai bun actor intr-o comedie sau musical”.

 

 


Filmul care a fost recompensat cu cele mai multe nominalizari la premiile acordate de Asociatia Presei Straine de la Hollywood este 12 ani de sclavie, fiind considerat pentru 7 dintre cele mai importante premii din cadrul Globurilor de Aur, dupa cum urmeaza: ,,Cel mai bun film”, ,,Cel mai bun actor ”, ,,Cea mai buna actrita”, ,,Cel mai bun actor intr-un rol secundar”, ,,Cel mai bun regizor”, ,,Cel mai bun scenariu” si ,,Cea mai buna coloana sonora”. Singurul film care a reusit sa egaleze aceasta performanta este American Hustle.

 


Pe langa un rasunator succes de casa, Gravity 3D: Misiune in spatiu se bucura si de aprecierile presei, care a nominalizat-o pe Sandra Bullock la categoria de ,,Cea mai buna actrita”, l-a propus pe Alfonso Cuaron pentru premiul de ,,Cel mai bun regizor”, iar lui Steven Price ii recunoaste meritele, fiind unul dintre compozitorii favoriti la castigarea distinctiei de ,,Cea mai buna coloana sonora”.


Una dintre surprizele cele mai placute vine din partea filmului Rush: Rivalitate si adrenalina, care a obtinut doua valoroase nominalizari pentru: ,,Cel mai bun film” si ,,Cel mai bun actor intr-un rol secundar”.

 

 

 

In Romania, filmul 12 ani de sclavie va avea premiera pe marile ecrane pe 3 ianuarie, iar Lupul de pe Wall Street va putea fi vizionat in cinematografe cu incepere din 10 ianuarie.


MediaPro Distribution este distribuitorul exclusiv al Warner Bros. Pictures in Romania, detinand si o selectie generoasa de titluri independente ale caselor de productie consacrate Lionsgate, Summit a Lionsgate Company, Relativity Media, Nu Image, IM Global, Sierra/ Affinity, Red Granite, Film Nation, Europa Corp., Mr. Smith si Studio Canal.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies