marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gluma pentru care Alec Baldwin a fost cenzurat: actorul a boicotat premiile Emmy

Alec Baldwin a anuntat furios ieri pe Twitter ca nu va mai participa la editia cu numarul 63 a Premiilor Emmy echivalentul Oscarurilor pentru serialele si show-urile TV.

Gluma pentru care Alec Baldwin a fost cenzurat: actorul a boicotat premiile Emmy

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA GALA PREMIILOR EMMY!

Actorul de 53 de ani a fost extrem de deranjat de faptul ca pregatise o gluma despre inregistrarile telefonice ilegale care au dus la inchiderea tabloidului News Of The World in aceasta vara, insa postul TV Fox care a difuzat evenimentul nu l-a lasat pe Baldwin sa-si prezinte "numarul".  Atat postul TV cat si News Of The World fac parte din News Corporation detinuta de Rupert Murdoch.


Furios pentru ca a fost cenzurat actorul a scris pe Twitter: "Fox mi-a ucis gluma despre inregistraile ilegale de la NewsCorp. E nasol pentru ca i-ar fi facut sa arate mai bine. Un pic."


Reactia postului TV Fox a venit imediat: canalul a declarat intr-un comunicat de presa ca nu a interzis gluma lui Baldwin pentru ca aparea numele lui Rupert Murdoch, ci pentru ca a crezut ca este lipsit de bun gust sa se faca misto de niste acuzatii extrem de serioase.

In montajul filmat de Alec si cenzurat de Fox, actorul vorbeste la telefon iar la un moment dat se opreste si striga: "Murdoch stiu ca ma auzi!" Gluma nu a fost insa apreciata de conducerea celor de la Fox.

Furios Alec Baldwin a decis sa boicoteze gala de luni dimineata din Los Angeles.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies