marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Comedia pe care nici un roman nu o rateaza atunci cand este difuzata la televizor: ce gafe din seria Rush Hour le-au scapat producatorilor

Jackie Chan a dat lovitura la Hollywood cu seria de comedii politiste Rush Hour, in care l-a avut partener pe Chris Tucker.  Seria de 3 filme a avut un succes nebun, incasan aproape 900 de milioane de dolari la nivel mondial, iar primul film din serie se afla pe lista celor mai urmarite filme de la televizor de catre romani din ultimul deceniu.

Comedia pe care nici un roman nu o rateaza atunci cand este difuzata la televizor: ce gafe din seria Rush Hour le-au scapat producatorilor

GALERIE FOTO Cele mai celebre greseli din seria Rush Hour

 

In 1998, regizorul Brett Ratner, care trebuia sa fie organizatorul galei din acest an a Premiilor Oscar,  lansa Rush Hour, o comedie in care un politist chinez si unul de culoare trebuiau sa faca echipa si sa rezolve niste cazuri. De atunci, Rush Hour a scris istorie, iar Jackie Chan a devenit un adevarat star in SUA, iar Chris Tucker le demonstra inca o data americanilor cat de talentat este.

 

In 12 ani, s-au lansat 3 filme, cel mai profitabil fiind al doilea, cu incasari mondiale de 347 de milioane de dolari. Bugetele filmelor s-au triplat, daca Rush Hour a costat 33 de milioane de dolari, al doilea a avut un buget de 90 de milioane de dolari, iar al treilea a costat cel mai mult, 120 de milioane de dolari.
 

In topul celor mai urmarite filme de la televizor de catre romani se afla si Rush Hour, una dintre cele mai vizionate comedii din ultimul deceniu din Romania.
 

 

La 12 ani de la lansarea primului film, cei de la Moviemistakes.com au adunat o colectie de greseli celebre din seria Rush Hour, una dintre cele mai profitabile francize de comedie.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies