marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Guardians of the Galaxy: luptatorul de wrestling Dave Bautista va juca in blockbusterul celor de la Marvel din 2014

Luptatorul de wrestling Dave Bautista va juca in blocbusterul pe care il pregatesc cei de la Marvel, Guardians of the Galaxy. Acesta ar trebui sa-l joace pe Drax the Destroyer, scrie collider.com

Guardians of the Galaxy: luptatorul de wrestling Dave Bautista va juca in blockbusterul celor de la Marvel din 2014

 

Dave Bautista "l-a batut" pe Jason Mamoa, care era considerat favorit, si a obtinut un rol important in Guardians of the Galaxy, unde il va juca pe Drax the Destroyer. 

 

Bautista este al doilea nume confirmat pentru super productia Marvel, dupa ce Chris Pratt a fost anuntat ca actor principal.  Pratt il va juca pe Peter Quill, un hibrid intre om si extratrestru, iar Dave Bautista va fi Drax the Destroyer, care s-a nascut ca om, insa a fost renascut intr-un alt corp, mai puternic, care ii permite sa zboare si ii ofera energie puternica. Bautisa, care practica wrestlingul de mai bine de 10 ani, a mai jucat in The Man with the Iron Fists, regizat de RZA si va putea fi vazut si alaturi de Vin Diesel in Riddick, care se va lansa in SUA pe 6 septembrie.

 

 

Drax este creat de o entitate, Kronos, care se foloseste de spiritul lui Arthur Douglas, un barbat care a murit. Scopul lui Drax este sa il distruga pe Thonos, eroul negativ, care a avut o scurta aparitie la finalul lui The Avengers, in vara anului trecut.

 

In urma cu cateva saptamani, cei de la Marvel au oferit detalii despre eroul principal al filmului. Chris Pratt este cel care va salva Universul in super productia celor de la Marvel: acesta il va juca pe Peter Quill/Star-Lord, un personaj  jumatate om, jumatate extraterestru, cu abilitati foarte bune de lupta si de strategie.  Acesta devine dintr-un pilot american, prins intr-un conflict in mijlocul universului, liderul super eroilor Guardians of The Galaxy. Ei trebuie sa salveze Universul de la distrugere, dupa ce o rasa de extraterestri ameninta sa puna stapanire pe intreaga galaxie. Pe langa Star-Lord, alti eroi mai sunt Drax the Destroyer (un muzician transformat in super om si dusman al lui Thanos), Mantis (o femeie luptatoare extraterestra), Rocket Racoon (o creatura modificata genetic), Gamora (cea mai periculoasa femeie din Univers).

 

 

 

 

The Guardians of the Galaxy reprezinta o echipa de super eroi din viitor care se vor lupta cu o rasa extraterestra malefica, Badoom, ce incearca sa cucereasca Universul. Thanos (pe care l-ati putut vedea scurt la finalul filmului The Avengers) va aparea in film, iar actiunea va conduce catre The Avengers 2, ce nu va aparea mai devreme de 2015.

 

Guardians of the Galaxy va fi regizat de James Gunn care se va asigura de transformarea acestui proiect intr-un adevarat succes cinematografic. Printre filmele la care James Gunn a contribuit ca regizor si scenarist se numara si Sliher (2006) si Super (2010). Surse din anturajul celor de Marvel au declarat ca acestia au fost cuceriti de sensibilitatea si abilitatea cu care Gunn reuseste sa imbine elementele de comedie cu cele horror.

 

 

 

The Guardians of the Galaxy urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA incepand 1 august 2014. 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies