marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel a confirmat ca il va juca pe Groot in super productia Guardians of the Galaxy

Dupa multe luni de speculatii, fanii au parte de confirmare: Vin Diesel va fi Groot in Guardians of The Galaxy.

Vin Diesel a confirmat ca il va juca pe Groot in super productia Guardians of the Galaxy


Cei de la Marvel Studios au confirmat faptul ca vin Diesel isi va imprumta vocea personajului Groot in versiunea live action a filmului Guardians of The Galaxy, conform celor de la Variety.

 


Guardians of The Galaxy va fi regizat de James Gunn. In urma cu cateva luni, starul din seria Fast and Furious a anuntat faptul ca negociaza cu cei de la Marvel.

Starul din franciza Fast and Furious a postat pe contul personal de Facebook o fotografie cu Groot, unul dintre personajele din The Guardians of the Galaxy, lasand sa se inteleaga ca acesta ar urma sa fie rolul pe care il va avea in filmul celor de la Marvel.

 

 


Intrebat despre posibilitatea de a-i imprumuta vocea lui Groot si de motivul pentru care ar face acest lucru, Vin Diesel a raspuns: "Sunt un actor. Pot sa fac tot ce vreau. Nu totul trebuie sa fie atat de evident. Cel mai bun lucru pe care il poti face uneori este sa sfidezi asteptarile, asa cum spunea si Steven Spielberg. Daca toata lumea crede ca ai de gand sa faci un anumit lucru si ajungi la cel mai ciudat personaj de la Marvel, atunci asta e interesant. Si cand ceva este interesant, e si inspirat", a declarat Vin Diesel pentru L.A. Times


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies