marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Guillermo del Toro va produce Monster, o noua productie HBO, inspirata de universul manga

Guillermo del Toro s-a alaturat postului HBO pentru a aduce pe micul ecran seria manga Monster, scrisa de Naoki Urasawa, conform Deadline. Aceasta colaborare va reprezenta un risc atat pentru regizor, cat si pentru HBO, care pana in acest moment nu au avut contact cu lumea manga.

Guillermo del Toro va produce Monster, o noua productie HBO, inspirata de universul manga


Monster
a inceput ca o serie de 18 volume Manga scrise de Naoki Urasawa si publicate de Shogakukan Inc. Actiunea este bazata pe povestea celui mai periculos sociopat din lume, un baiat de 12 ani, si a doctorului care se invinuieste pentru ca l-a lasat sa traiasca. Tanarul doctor pleaca in cautarea criminalului pentru a opri un genocid masiv.


Actiunea seriei are loc in Germania dupa caderea Zidului Berlinului si aminteste de experimentele atroce pe care le comiteau nazistii in numele puritatii sangelui si victoriei.


Aceasta nu este prima data cand creatorul lui Monster primeste o oferta pentru a ecraniza seria. Prima data, cei de la New Line au vrut sa produca un film bazat pe ea, dar si-au dat seama rapid ca nu pot include toata actiunea intr-o singura pelicula.

Cand Del Toro si-a dat seama ca vrea sa produca o serie cu aceasta tema, el a fost nevoit sa depuna eforturi considerabile pentru a-l convinge pe Naoki sa cedeze drepturile, dar pana la urma a reusit. Thirller-ul va fi produs de catre Del Toro si va fi difuzat pe HBO, iar co-producatorul  executiv va fi Steven Thompson, care va scrie si scenariul pentru primul episod, relateaza Deadline.

Monster a fost publicat pentru prima oara in 1994, iar ultima editie a iesit in anul 2001. Exista chiar si un roman intitulat Another Monster, si o serie anime produsa de Madhouse, care a fost difuzata in perioada 2004-2005.

Inca nu se stie exact vor incepe filmarile pentru Monster, iar distributia este inca un mister.  Del Toro se pregateste momentan pentru premiera Pacific Rim, filmul science fiction care este un omagiu adus filmelor japoneze cu Godzilla.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies