marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gulliver a pornit in calatoria 3D

Trebuie sa stiti de la bun inceput ca pe langa efectele spectaculoase, va asteapta si o comedie spumoasa. In primul rand, gratie interpretului din rolul principal: Jack Black, unul dintre cei mai apreciati actori de comedie de la Hollywood.

Gulliver a pornit in calatoria 3D

In cea mai noua versiune a povestii imaginate de Jonathan Swift cu aproape trei secole in urma, Gulliver este un reporter care pleaca pe teren in cautarea unei stiri bomba. Si are parte de una cu totul iesita din comun, cand se trezeste pe o plaja din Liliput, inconjurat de o armata de pitici.

Lui Gulliver nu-i ia mult timp sa uite de reportajul initial despre Triunghiul Bermudelor si sa se lase prins in mrejele conflictului secular dintre regatele piticilor.

Fiecare patanie a lui Gulliver s-a dovedit a fi un prilej excelent pentru Jack Black si colegii sai de platou sa schimbe glume rautacioase, dar cu atat mai distractive.

Calatoriile lui Gulliver vor ajunge in cinematografele americane chiar in ziua de Craciun, iar in Europa, in primele luni ale lui 2011.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies