marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Guy Pearce va juca rolul unui om de stiinta in Iron Man 3

Guy Pearce are parte de o promovare puternica in ultimele luni: actorul si-a lansat in aceasta luna trillerul Lockout, se pregateste de inca o premiera importanta cea de la Sf-ul Prometheus  al lui Ridley Scott iar mai nou fabii sauj au aflat ca va juca in Iron Man 3.

Guy Pearce va juca rolul unui om de stiinta in Iron Man 3

Publicatia Variety anunta ca actorul britanic, star al unor filme precum "L.A. Confidential","Discursul regelui/ The King's Speech" sau "Misiuni periculoase/ The Hurt Locker"  va juca in partea a treia a francizei Iron Man.


Produs de fostul regizor de la Iron Man, Jon Favreau si cu actorul Robert Downey Jr. in rol principal viitorul Iron Man 3, va fi regizat de Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang).


Povestea din Iron Man 3 se va invarti in jurul unui virus care se raspandeste prin intermediul nonotehnologiei. Guy Pearce a fost cautat de cei de la studiourile Marvel pentru a juca rolul unui genetician pe nume Aldrich Killian care dezvolta o tehnologie pe care o vinde teroristilor. Asa ca Iron Man/ Tony Stark jucat de Robert Downey Jr. mai are inca o data de salvat planeta.

Iron Man 3 revine pe marile ecrane in mai 2013. Ben Kingsley a fost anuntat de presa americana ca va fi unul dintre personajele negative ale filmului.  In Iron Man 3 se vor intoarce Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow si Don Cheadle. Filmarile vor incepe in luna mai si se vor derula pe parcursul verii.Filmul va avea un buget de peste 150 milioane de dolari, insa tinand cont de faptul ca ultimul film a atins costuri de aproape 200 de milioane de dolari, acesta ar putea creste.


Iron Man 2 lansat in 2010 a avut incasari mondiale de aproape 630 milioane de dolari iar Iron Man din 2008 a facut incasari de 585 de milioane de $.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies