marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gwyneth Paltrow: Brad Pitt a fost prea bun pentru mine. Declaratiile surprinzatoare pe care le-a facut vedeta despre fostii ei iubiti celebri

Actrita Gwyneth Paltrow a vorbit recent despre relatiile sale cu Brad Pitt si Ben Affleck, declarand ca Pitt a fost prea bun pentru ea, iar Affleck "nu se afla intr-un moment bun al vietii", propice dragostei, in perioada in care se vedeau.

Gwyneth Paltrow: Brad Pitt a fost prea bun pentru mine. Declaratiile surprinzatoare pe care le-a facut vedeta despre fostii ei iubiti celebri

Intr-un interviu acordat vedetei de radio americane Howard Stern, actrita Gwyneth Paltrow, in varsta de 42 de ani, care s-a despartit de fostul sot, Chris Martin, anul trecut, a spus ca nu are niciun drept sa romantizeze relatia cu Brad Pitt, dar a recunoscut ca a fost foarte indragostita de fostul sau logodnic, potrivit contactmusic.com.


"In mod clar, m-am indragostit de el. Era atat de frumos si de dragut. Adica, vreu sa zic ca era Brad Pitt...! Dar eu eram asa un copil, aveam 22 de ani cand l-am intalnit. A trebuit sa ajung la 40 de ani ca sa imi dau seama ce am avut. Nu poti lua decizia asta cand ai 22 de ani... . Eu nu eram pregatita, iar el era prea bun pentru mine... . Nu stiam ce fac", a declarat Paltrow.


Gwyneth Paltrow
si Brad Pitt s-au intalnit pe platourile de filmare ale peliculei "Seven", din 1995, si au avut o relatie timp de aproape trei ani. La sfarsitul anilor 1990, Paltrow a avut o relatie, tot de trei ani, cu Ben Affleck. Actrita a spus ca nu are la fel de multe amintiri placute referitor la aceasta relatie.

"Nu era momentul potrivit pentru el sa aiba o iubita. Cred ca atunci cand ai douazeci si ceva de ani, te cam ia valul... . Cand esti o pustoiaca, tinzi sa fii mai superficiala si esti mai imatura si crezi ca daca esti cu cineva atragator te valideaza pe tine intr-o oarecare masura. Nu e adevarat", a comentat Paltrow.

Parintii actritei i-au spus, de asemenea, ca nu erau convinsi ca Affleck era alesul ei. "Cred ca au apreciat faptul ca este foarte inteligent si foarte talentat si amuzant. Le placea de el, dar n-au avut o problema cu faptul ca nu am ramas impreuna", a precizat actrita.

Gwyneth Paltrow
, desemnata in 2013 cea mai frumoasa femeie din lume de revista People, a devenit cunoscuta in cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", in 1995, in care a jucat alaturi de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viata. In 1997, a inceput o relatie cu Ben Affleck, alaturi de care a ramas doi ani.

Dupa premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar ("Shakespeare indragostit", 1999) si casatoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a indepartat de platourile de filmare, concentrandu-se pe lansarea de carti, retete gastronomice si pe aparitii in emisiuni de televiziune, ocupandu-se cu precadere de site-ul sau de lifestyle goop.com. Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", inceputa in 2008, a readus-o pe actrita in prim-planul cinematografiei mondiale.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies