marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gwyneth Paltrow, numita cea mai bine imbracata femeie din lume de revista People

Actrita Gwyneth Paltrow ocupa primul loc in topul celor mai bine imbracate femei din lume, au anuntat editorii de la revista People.

Gwyneth Paltrow, numita cea mai bine imbracata femeie din lume de revista People


Acestia au apreciat-o pe artista americana pentru stilul ei vestimentar simplu si elegant si pentru ca evita intotdeauna tendintele mai putin reusite din moda.

Gwyneth Paltrow, actrita in varsta de 39 de ani castigatoare a unui premiu Oscar, este casatorita cu britanicul Chris Martin, solistul trupei Coldplay. Ea s-a impus in acest top realizat de revistapentru anul 2012 in fata altor celebritati de prim rang pasionate de moda, precum ducesa Catherine - sotia printului William, cantareata Rihanna si surorile Kardashian.

Editorii revistei People spun ca au alcatuit acest top pe baza informatiilor primite de la cititorii revistei, o publicatie citita in medie de 42 de milioane de persoane, dar si de la jurnalistii care colaboreaza cu revista sau de la diversi bloggeri specializati in moda.


Emma Stone, actrita in varsta de 23 de ani cunoscuta pentru rolurile din filmele "The Amazing Spider-Man" si "The Help", a primit titlul de "femeia cu cel mai frumos stil vestimentar pe covorul rosu", iar cantareata Rihanna a fost desemnata "femeia cu cel mai riscant stil vestimentar".



Actritele Jessica Alba (cei mai frumosi blue-jeans), Jennifer Lawrence (cel mai frumos stil vestimentar sub 25 de ani) si Reese Witherspoon (cel mai frumos stil vestimentar pentru gravide) se regasesc si ele in primele 10 pozitii ale topului, alaturi de modelul australian Miranda Kerr (cel mai frumos stil vestimentar stradal).


In randul barbatilor au fost elogiati actorii Andrew Garfield, Brad Pitt, Colin Firth, Robert Pattinson si fratii Chris si Liam Hemsworth.


 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies