marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gwyneth Paltrow radiaza de fericire dupa ce The Avengers a spart toate recordurile: actrita care le face fata celor mai tari super eroi din lume arata impecabil la 40 de ani

Gwyneth Paltrow are toate motivele sa zambeasca dupa ce The Avengers a sulberat box-offfice-ul din toata lumea si a strans 641 de milioane de dolari in 12 zile, un record absolut. Zilele trecute, actrita care in toamna  va implin 40 de ani a aratat splendid la un eveniment.

Gwyneth Paltrow radiaza de fericire dupa ce The Avengers a spart toate recordurile: actrita care le face fata celor mai tari super eroi din lume arata impecabil la 40 de ani

Frumuseata naturala a lui Gwyneth Paltrow continua sa ii cucereasca pe fanii indragitei actrite. Desi se apropie de 40 de ani, americanca nu isi arata deloc varsta, din contra, pare la fel de tanara ca la 20 de ani. Intr-o rochie scurta, neagra si transparenta, vedeta din The Avengers si-a aratat trupul perfect pe covorul rosu de la un eveniment  in cinstea lansarii unui nou show pe postul Lifetime, "The Conversation".

 

O impatimita a exercitiilor fizice si pilates, Paltrow arata incredibil de bine la 39 de ani si demonstreaza de ce este una dintre cele mai frumoase femei din lume.  In aceste zile, actrita face furori in The Avengers, alaturi de dream team-ul super eroilor din The Avengers in care joaca Robert Downey Jr, Chris Hemsworth, Chris Evans, Mark Ruffalo, Samuel L. Jackson, Jeremy Renner si Scarlett Johnasson.

 

All-star game-ul super eroilor Marvel a debutat in forta si in cinematografele din SUA. Filmul realizat de studiourile Marvel in colaborare cu Disney este primul din istorie care atinge pragul de  200 de milioane de dolari in primele 3 zile de lansare doar in box office-ul nord american, anunta hollywoodreporter.com.

 

Regizorul Joss Whedon si ai sai Razbunatori scriu istorie in box office-ul din SUA si in cel mondial: cu 200.3 milioane de dolari adunati in acest weekend  The Avengers/Razbunatorii 3D  devine filmul cu cel mai bun debut din istorie ca incasari pe teritoriul american. La nivel mondial mega productia a strans deja 641.8 milioane de dolari in doar 12 zile.


Fara a-l lauda peste masura, The Avengers/Razbunatorii 3D s-a dovedit a fi extrem de spectaculos si distractiv reusind sa-i cucereasca pe amatorii genului nu doar cu efectele speciale, ci si cu dialogurile spumoase si cu personajele incantatoare ale Universului Marvel.

 

 

Sursa foto: Splash


Galerie foto


Modifică setările cookies