marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hai la film cu Pro Cinema! Afla cine a tras lozul castigator!

Dupa succesul de box office cu Love Building, Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol se intorc in cinematografe cu o noua supercomedie!
Hai la film cu Pro Cinema! Afla cine a tras lozul castigator!
UPDATE: „Pavel Catalin Gabriel a tras lozul castigator si va merge pe 7 octombrie la premiera filmului Doua Lozuri. Felicitari!”


Trailerul comediei DOUA LOZURI surprinde perfect spiritul romanului fara bani. In stilul caracteristic, aflat la ananghie, romanul viseaza la un loz norocos si la un castig peste noapte, dar, cand il loveste norocul, nu stie cum sa reactioneze.

Povestea se invarte in  jurul celor trei protagonisti, Sile, Dinel si Pompiliu ( Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol), care afla ca nu e de ajuns sa fii declarat castigator doar pentru ca ai toate numerele bifate pe bilet, ci e nevoie sa “suferi” pana ajungi milionar, asadar, vor trece printr-o serie de aventuri pentru a se putea prezenta la Loterie sa-si ridice premiul.

DOUA LOZURI e distribuit de Ro Image 2000, si se va lansa in toate cinematografele din Romania pe 7 octombrie 2016.

Raspunde la intrebarea concursului si poti castiga 3 bilete la premiera supercomediei “Doua lozuri”. Ia-ti cei mai norocosi prieteni si mergeti sa radeti de ghinionul altora

Nu e de-ajuns sa-ti doresti. Important e...sa participi!




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies