marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Haine noi pentru www.procinema.ro!

Site-ul www.procinema.ro este, incepand din 15 martie, site-ul de referinta pentru cinefili pentru ca el ofera userului tot ceea ce are nevoie printr-un nou continut si un nou design.

Haine noi pentru www.procinema.ro!

 Ultimele noutati despre vedetele de cinema, despre cele mai noi productii hollywood-iene si nu numai isi fac loc in categoriile de Stiriunde poti afla primul tot ceea ce se intampla in lumea miraculoasa a filmului, indiferent ca alegi GossipMovie Time sau Star LifeCronicile de film si interviurile fresh vor aduce un continut nou, plin de culoare.  

Din noul site procinema.ro nu lipsesc nici lansarile de film din tara si de peste hotare si nici evenimentele ce tin de lumea cinematografiei romanesti. Vei pasi pe covorul rosu al celor mai importante festivaluri de film si premiere din lume si vei afla detalii din culisele acestora.

Surprizele noului site procinema.ro se tin lant si prin rubrica Nachos, care te invita sa descoperi cele mai amuzante topuri de cinema, greseli din filme si replici celebre. Vei fi in permanenta la curent cu filmele din cinematografe si vei putea afla cand si unde ruleaza acestea.

 

Nici emisiunile LIVE nu lipsesc pentru ca emisiunea Lumea ProCinema si rubrica lui Cristian Tudor Popescu  pot fi urmarite in direct si pe procinema.ro.  Mai mult, cea de-a cincea editie a Galei Premiilor Gopo ce va avea loc pe 28 martie, va fi transmisa LIVE pe procinema.ro simultan cu transmisa TV de pe ProCinema. Cu aceasta ocazie vei vedea daca productia romaneasca preferata de catre ei si votata pe site, va castiga premiul special pentru “Cel mai popular film romanesc difuzat in 2010 de Pro Cinema”, oferit de Cristian Tudor Popescu. Pana pe 24 martie, vei putea alege intre 10 filme sau serii de filme romanesti care dintre acestea va fi castigatorul premiului de popularitate.

California Dreamin’ (nesfarsit)”, “Tache”, seriile “BD”, “Toate pinzele sus”, sau “Liceenii” sunt doar cateva dintre productiile care au intrat in concursul organizat de procinema.ro. Prin tragere la sorti, vei putea castiga ceasuri Pro Cinema, iar castigatorii marelui premiu vor primi doua invitatii duble la Gala Premiilor Gopo 2011, care va fi difuzata in direct de Pro Cinema si procinema.ro .


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies